A Warner Bros-nak rengeteg közös terve van a DC Univerzum karaktereivel, és az időről időre felbukkanó pletykák közepette rettenetesen nehéz átlátni, mivel hol tartanak éppen. A stúdió nemrég közreadott egy kibővített listát az elkövetkezendő néhány évben vászonra tervezett filmjeiről, nemrég azonban egy még jobb, 23 pontból álló lista bukkant fel a Reddit 4Chan csatornáján, amit különálló információkból gyűjtöttek össze és elég jó képet ad róla, nagyjából mi hol tart a DC eddig nyilvánosságra hozott terveiben.

1. Booster Gold továbbra is porondon van. Kb. úgy kezelik mint a Deadpool-t. Februári film lesz. A forgatás kezdete egyelőre nem ismert.
2. Lobo projekt jelen pillanatban a levegőben lóg, potenciális tévésorozatként kezelik.
3. A Deathstroke filmet leállították. David Ayer a Suicide Squad 2-ben akarja használni, a rossz oldalon. Ő lesz Ben Affleck-féle Batman film főgonosza, és Az Igazság ligájában is lesz egy cameo-ja.
4. A Metal Men lehet hogy animációs film lesz. A Lego Batman film sikerén múlik, hogy továbbfejleszti-e a Warner.
5. A Warner Bros. szeretne pár kisebb karakternek saját sorozatot készíteni, amit valamelyik prémium kábelcsatonára vinne. Magyarul lekoppintanák a Marvel Daredevil-es vonalát.
6. A Sandman film fejlesztés alatt áll. Időkorlát nincs hozzá. Elég valószínű, hogy le is lesz fújva. Joseph Levitt Gordon helyére Joaquin Pheonix lépett.
7. Sam Raimi-t beperelték, mert DC filmet akar rendezni (az Acélember 2-őt).
8. A 100 bullets című western továbbra is fejlesztés alatt áll, azonban már nem képregényadatációként, hanem önálló filmként kezelik.
9. A The Question (Vic Sage majd Renee Montoya) az HBO fejleszti, egy néhány részes, ijesztő, noir stílusú sorozat lesz belőle.
10. Hamarosan kezdődik a Suicide Squad 2 gyártása. David Ayer júliusban kezdte el írni a forgatókönyvet, a forgatás kezdete jövő tavasszal várható. Az első részre fog hajazni, de kevesebb lesz benne a CGI és sokkal emberközelibb a fenyegetés. Nem lesz benne popzene és egy kicsit a büdzsén is csökkentenek.
11. George Miller szeretne egy filmet csinálni Jack Kirby egyik képregényéből. Valószínűleg a New Gods lesz az.
12. Folyamatban van az Acélember 2. Nem Zack Snyder fogja rendezni. A legfrissebb infók a film ITT.
13. Az Igazság ligája 2-őt már sem akarja megrendezni Zack Snyder. Következő projektnek valami kisebb filmet akar.
14. A Shazam-nak eleve nem terveznek folytatást, bár ha extrém jól teljesít a mozikban, valószínűleg megfontolják.
15. A Cyborg film sorsa elég bizonytalan. Ha Az Igazság Ligájában nagy lesz az érdeklődés a karakter iránt, megkapja, ha nem, akkor valószínűleg félreteszik.
16. A Legion of Superheroes terveit törölték. Túl korainak tartják még a fejlesztését.
17. Darkseid-et lehet hogy megspórolják az Igazság ligája 3-ra, így jobban meg lehetne alapozni a karaktert más filmekben. Mint említettük, elég valószínű, hogy a New Gods-ból is mozifilm lesz.
18. Az új Zöld Lámpás film a Sinestro Corps War képregény adaptációja lesz. Állítólag Guy Gardener, John Stewart és Hal Jordan is benne lesz. Vörös Lámpás nem lesz benne, de utalni fognak rá.
19. A Justice Society of America-t eredetileg a Csodanő filmben akarták bemutatni, ám végül úgy döntöttek, a karaktereket inkább a CW sorozataiba viszik át.
20. A Scalped sorozat a WGN network-nél készül Doug Jung irányítása alatt. Star Trek: mindenen túl miatt kicsit le kellett állítani a munkálatokat, de elvileg nincs gubanc.
21. A Warner továbbra is három évre előre akar gondolkodni az A-listás filmjeivel. A diverzitást és a filmrajongók figyelmének folyamatos fenntartását tartják a legfontosabbnak.
22. Az animációs filmek terén 4 film/év-re akarják fokozni az ütemet. A Killing Joke-hoz hasonló, limitált mozibemutatót is kapó filmekből évente egy lesz.
23. Az animációs projekteket illetően a régebbi forgatókönyvekbe is szeretnének új életet lehelni, az egyik ilyen pl. a Batman Beyond.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mi az, hogy lekoppintanák a marvel daredeviles vonalát? az a sorozat 2015ös és a dc előtte már kiadta a flasht,gothamet, arrow-t is szóval sokkal hamarabb kezdte mint a marvel.Légyszi ne írjatok hülyeségeket, ha nem értetek hozzá

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ