2,25 millió dollárt hozott a G.I. Joe Megtorlás az éjféli vetítéseken

9
96

 kigyoszemmegtorlas” width= Tavaly nyáron került volna a mozikba a G.I. Joe: Megtorlás, ám a Paramount stúdió meghátrált, beijedhetett néhány 2012-es szörnyű, nem várt bukás miatt (pl. John Carter), ezért az akciófilmet kivették a premierek közül, majd átkonvertálták 3D-be. Észak-Amerikában ma mutatták be a produkció, az éjféli vetítéseken 2,25 millió dollárt gyűjtött össze. A Deadline-nak a Paramountnál azt mondták, hogy ez sokkal jobb, mint amire számítottak és elképzelhető, hogy a hétvégén akár 50 millió dollár is befolyhat a kasszákba.

Az első rész 185 millió dollárba került, a folytatásnál kissé meghúzták a nadrágszíjat, de azért még így is 135 millió dollárt elköltöttek a filmre.


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerinted kár volt. Szerintem meg egy szórakoztató popcorn mozi volt az első rész. Különben meg mit vár az ember egy G.I.Joe filmtől? Játékfigurákról szól, fiataloknak.

  2. Stanger-rel részben egyet értek, mert az első rész szerintem is gáz volt. Még az is lehet jobb lett volna ha ez az rész lett volna az első. Most azért bizakodó vagyok. Remélem legalább a jó szintet megütik, ha már csúsztak is meg még Sziklát is bepréselték ebbe a filmbe.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..