6 év telt el a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték bemutatója óta, és 2,5 évet még biztosan várnunk is kell rá, de végre magabiztosan is kijelenthetjük, hogy történik valami a Sherlock Holmes 3. körül, ugyanis a napokban kitűzték a tervezett bemutatóját: 2020 december 25., azaz Karácsony első napja.

Amikor két éve utoljára hallottunk a filmről, nem kevesebb, mint 5 író dolgozott a forgatókönyvén, úgy néz ki azonban, hogy egy hatodik lett a befutó, a szkript jelenleg elfogadott verziója ugyanis Chris Brancato-tól érkezett, aki alapvetően tévésorozatos író, ám azon belül a komolyabb kategóriába tartozik: a Hannibal és a Narcos sorozatok epizódjainak forgatókönyvei is az ő nevéhez fűződnek.

A sztoriról sajnos még nem kaptunk semmi infót, Robert Downey Jr., Jude Law és Rachel McAdams visszatérése azonban már megerősített tény, ennél több pedig nem is kell hozzá, hogy elkezdjük várni a filmet.

A premier dátumát illetően az egyetlen aggodalomra okot adó dolog az, hogy film egy héttel az egy évtized óta ígérgetett Avatar 2. bemutatója utáni kerülne a mozikba, ami a bevételeket elég komolyan megnyirbálhatja – ezen azonban bőven ráér még aggódni a stúdió így, két és fél év távlatából…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..