Jópár év csúszás után végre bemutatót kapott a Channing Tatum főszereplésével készülő X-men spin-off, a Gambit: a film 2019. február 14-én fog érkezni a mozikba. A forgatás kezdete egyelőre nem ismert, de a premier dátum alapján legkésőbb jövő tavasszal neki kell ugraniuk a filmnek, úgyhogy hamarosan újabb infók várhatóak róla.

Channing Tatum neve már 2014. óta szerepel a stáblista élén, a színész azonban nemrég elárulta, hogy az érdemi munka a projekten csak idén augusztusban kezdődött, amikor is a korhatáros besorolás ellenére nagy sikert aratott Deadpool és a Logan – Farkas hatására a stúdió úgy döntött, hogy a nulláról kezdi el újraíratni az egész forgatókönyvet – feltehetően szintén az említett filmekhez hasonlóan a korhatáros besorolást megcélozva.

A projekt kapcsán a közelmúltban két komolyabb hír keringett, az egyik szerint lehetséges, hogy Gore Verbinski lesz a rendezője, a másik pedig Daniel Craig-et említette meg, mint a potenciális főgonoszt, Mr. Sinister-t – egyelőre egyik sem lett megerősítve, de megcáfolva sem.

Remy LeBeau alias Gambit a LeBeau Klán tolvaj céh piti tolvajaként és hamiskártyásként kezdte a pályafutását, ereje – kinetikus energiával képes tárgyakat feltölteni – tinédzserkorában jelentkezett először. A tolvajcégtől megszökve egy ideig egyedül kalandozott, itt ismerkedett össze Vihar-ral, akivel később az X-men-hez is csatlakoztak. Gambit múltja azonban rengeteg bizalmatlanságot szült az X-men tagjai között, és amikor kiderült Mr. Sinister-rel való korábbi kapcsolata, száműzték a csapatból.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..