2017-ben érkezik a Transformers 5

20
6092

Transformers_5Az idei nyár egyik nagy favoritja a június végén érkező Transformers: A kihalás kora, a Hasbro azonban ennél már jóval előrébb tekint, és egy napokban előkerült prezentáció-ban kiderült, hogy 2017-re tervezik a Transformers 5 bemutatóját. A két film közötti 3 év bőven elegendő az előkészületekre, sőt, még Michael Bay szokásos “poszt-transformers” hisztirohamának is van idő lecsendesedni. A köztes idő pedig szintén nem telik eseménytelenül, hiszen az ábra szerint 2015-ben és ’16-ban egy-egy animációs filmet készülnek megjelentetni, előbbiről már ki is derült, hogy a Transformers: Prime spin-off-ja lesz. A szereplőkről és a sztoriról természetesen még semmit nem tudni, a Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor trió visszatérés valószínűleg erősen az idei filmben történő bemutatkozásuk sikerén múlik.20 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Annyira nm lep meg, mert új trilógia első darabjáról beszéltek korában. Ha nem is a legjobbak ezek a Transformers filmek, mégis kíváncsivá tud tenni, és fenn tudja tartani az érdeklődést a filmjei iránt. Meglátjuk milyen lesz a 4. rész.

 2. Erre a filmre aki negatív kommentet ír az ne nézzen több ehhez hasonlót,sőt szerintem filmet se.Szinte mondhatni hogy akció jelenetekben és részeiben a legjobb az eddigieket elnézve,a színészek hihetetlenül jók voltak és a történet is pazar, mert valahogy egy új dolgot hoztak az előzőektől eltérően másba vágták bele magukat, ami nagyon bejött és érthető volt.

  Szóval SHUT UP alja nép

 3. Én szinte majd megőrülök az összes Transformers résztől. Nagyon nagy rajongója vagyok. A 4. pedig valami… nem találok rá szavakat. Talán az év filmje díjat is megkaphatná. Gondolom az 5. részt nem fogom túlélni.

 4. Csak annyit hogy ha valakinek nem tetszik a film és negatív kommenteket ír rá az csináljon egy ehhez hasonló filmet és akkor meg látjuk hogy mi lesz a vélemény. Van egy csomó olyan film ami számítógéppel van csinálva és még látszik is ami elég gáz. Előbb gondoljuk át mit írunk és miről.
  A film nagyon is jó lett csak aki nem ért belőle semmit az nézheti úgysem fogja meg érteni, (bár én már láttam az összes részt kb 100x)

 5. Nekem is tetszenek a filmek, igaz most hiányoltam valamennyire az eredeti szereplő gárdát, de most ez a 4. rész nagyon jó sikerült (az első 3 is) és az új szereplő gárda is megállta helyét nagyon is. jó ez az új irány a filmeknek. Várom az 5. részt is.

 6. Sokáig, mikor említették, “transformers”, kiröhögtem a barátaim, h engem nevetséges robotfilmek nem érdekelnek…Kb 1 hónapja, egy csatornán, elkezdték nyomni, minden héten…Az elsőt véletlenül néztem meg, aztán alig vártam a 2. majd 3. részt, majd tesómtól elkértem a 4. részt (ma néztem meg)… Imádom! Alig várom Az 5. részt, remélem nem lesz elcsépelt, mint rengeteg filmsiker…bár, érzem hogy nem… ::)

 7. Annyira jó lenne ha Sam is visszatérne..Véleményem szerint, a rajongók is feldobnák a talpukat.. elvileg 3-részt vele csináltak, és egy ilyen visszatérés tényleg bomba hír lenne.. Rossz úgy nézni, hogy első 3 részbe benne van, után meg egy változás, és új szereplő.. Semmi bajom vele de jó lenne ha végig nyomatták volna vele. :/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ