2017-ben érkezik A feláldozhatók 4.

1
2012

felaldozhatok_3Hivatalosan is bejelentették, hogy sínre került A feláldozhatók 4. A Variety beszámolója szerint a film létrejötte nagyrészt Kínának, pontosabban a Nu Image/Millennium stúdió és a Kínai állam között létrejött szerződésnek köszönhető – ebből természetszerűleg az is következik, hogy kedvenc korosodó zsoldosainknak a Távol-Keleten (is) akad majd némi elintéznivalója. A riport szerint attól nem kell félnünk, hogy az egész film Kínában fog játszódni, a forgatás nagy része a megszokott helyszínen, Bulgáriában fog zajlani, csupán néhány jelenetet vesznek fel Ázsiában.
Sylvester Stallone egyelőre nem erősített meg senkit a szereplőgárdából, de ahogy az lenni szokott, most is várhatunk pár új klasszikus akciósztárt a filmbe. Steven Seagal neve immár sokadszor kerül a batyuba, de sokan várják Michael Dudikoff, Nicolas Cage és Clint Eastwood feltűnését is. Egyszer már szóba kerül Hulk Hogan is, mint a csapat egyik ellenfele, de ezt soha nem erősítette meg senki.
A film 100 milliós büdzsével fog gazdálkodni, ami nagyjából ugyanannyi, mint az előző részek esetében. A forgatás a jövő évben kezdőik.
Érdemes megemlíteni még, hogy a stúdió egyezsége egy másik filmet is magában foglal, aminek a címe Security lesz, műfaját tekintve pedig egy thriller. A fő szerepeket Antonio Banderas és Ben Kingsley játszák, a rendezője pedig Alain Desrochers (Nitro) lesz. Utóbbi film jóval szűkösebb keretből, 15 millió dollárból fog készülni.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ