2013-ra tolták a G.I. Joe: Megtorlás-t a 3D konvertálás miatt

12
118

GI_joe_poszterBár vagy fél tucat előzetest és rakás más anyagot is elkészített a Paramount Pictures a G.I. Joe: Megtorlás filmhez, mindenki meglepetésére tegnap bejelentették, hogy a június végére tervezett bemutatót közel egy évvel későbbre, 2013. március 29-re teszik át. Az ok az, hogy utólagosan 3D-be konvertálják a filmet, és elég időt akarnak hagyni az alapos munkához.
“Alapos 3d munkát akarunk végezni, mivel mindannyian láttuk, hogy mennyivel fel tudja javítani a 3D a nemzetközi box office eredményeket. Jim Cameron a teljes Titanc filmet utólagosan konvertálta át – és nézzétek milyen jól sikerült” – nyilatkozta egy magát megnevezni nem kívánó fejes a Paramountnál.
Ha jól sikerül a konvertálás, könnyen lehet, hogy pár tízmillióval vastagabb lesz a bevételi oldala a filmnek, na de hogy akarnak elszámolni a marketingre költött – igen tetemes – pénzzel, amit jövő tavasszal gyakorlatilag újra kezdhetnek? Vagy valami más is állhat a késés mögött? Kíváncsian várjuk a további híreket…


12 HOZZÁSZÓLÁS

  1. pfff haha, ez nevetséges! 😀 amugy is egy nagy sz*r lesz ez a film! Még egy normális bemutatót se tudtak neki összelökni… Az a zene is ami szól a bemutató alatt, az valami hányinger… Sztem szimplán elcseszték az egész filmet és most valamit okoskodni akarnak vele! 😀 Ezzel még inkább meggyőztek, hogy ne nézzem meg, meg még sok embert akik várták…

  2. Hát mi a a …aszért kellett már eltolni. Pedig nagyon vártam. Nekem tetszett az első rész. Hogy a fene egye meg őket. Mi értelme van most ennek??? Aki akarta az megnézte volna 2D ben is.

  3. Szerintem igen kétséges, hogy meg fogja-e nekik ez érni. Plusz lóvé a konvertálás (kb 15-20 milla), emellett pedig ahogy a cikk is említi a marketinget is előről kell kezdeni (az eddig elköltött pénz megy a kukába). A térdimenzió meg úgyis semmitérő lesz, amivel szerintem mindenkinek kezd tele lenni a …., szóval szerintem jól megszivatták magukat.

  4. Most olyan írnék ide… rohadtul vártam a filmet, erre meg a … 3D :@ Francba vele… 2D-ben akarom megnézni akkor, nem 3D-ben! Ha 3D-t akartak miért nem vették fel 3D kamerával? Tiszta őrület… akkor adják ki DVD-n a 2D-t, aztán kész… meg szerintem attól hogy 3D, még nem megy rá annyira sok ember, hogy még behozza ezt a konvertálásra fordított összeget is, na de mind1. Most picit elszomorodtam és mérgelődöm kicsit 🙁 :'(

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..