2011 legtöbbet letöltött filmjei

3
346

Halálos iramban: Ötödik sebességAz év vége toplista-áradatának a filmstúdiók szemszögéből legfájóbb darabja a 2011. legtöbbet letöltött filmjeit összesítő darab – bár nem tudni, az összesítés milyen oldalakat foglal magában, a forrás a L. A. Times.
A 2011-es év legtöbbet letöltött filmje ezek szerint a Halálos iramban: Ötödik sebesség lett 9.3 millió letöltéssel, a második helyezett a Másnaposok 2., a harmadik pedig a Thor – mindhárom film blockbuster volt, így érthető a dolog.
Ami kicsit fura a listában, hogy az idei év mozikasszáknál legjobban teljesítő darabjai szinte teljesen lemaradtak: a Harry Potter és a halál ereklyéi (2. rész)e a 10. helyre került, míg a Transformers 3., az Alkonyat – Hajnalhasadás 1. rész, vagy a Karib-tenger kalózai – Ismeretlen vizeken már bele sem fért az első tízbe. Talán sikerül visszacsábítani a notórikus letöltőket is a mozikba?
A tavalyi év letöltési toplistájához viszonyítva egyébként jócskán csökkent az illegális letöltések száma, hiszen maga az Avatar 16.5 milliója közel annyi, mint idén az első két helyezett.


2011 10 legtöbbször letöltött filmje


1. Halálos iramban: Ötödik sebesség – 9.3 millió
2. Másnaposok 2. – 8.8 millió
3. Thor – 8.3 millió
4. Forráskód – 7.9 millió
5. A negyedik – 7.7 millió
6. Álomháború – 7.2 millió
7. 127 óra – 6.9 millió
8. Rango – 6.5 millió
9. A király beszéde – 6.3 millió
10. Harry Potter és a halál ereklyéi (2. rész) – 6 millió


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én letöltöttem egy videótfilmet, amiben elmagyarázzák, hogy miért nem a mozisiker videófilmeket töltik le a legtöbbször..

    De ezt a “notórius letöltő” kifejezést nem teljesen értem. Ebből csak B.I.G. -t ismerek.

  2. Igazából ezeknek a nagyja blockbuster, ami az én szememben nem ér meg egy mozijegy árat, így nem is csoda, hogy nekem is volt másolt példányom belőlük…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..