2009 legnézettebb trailerei

8
153

legnezettebb_trailerA Yahoo minden évben közzéteszi az év legsikeresebb, azaz legtöbbet nézett trailereit, idén sem tesz kivételt. A tavalyi nyertes A sötét lovag volt, idén az Alkonyat – Újhold vitte el a prímet, de nem sokkal maradt le mögötte a Transformers: a bukottak bosszúja sem, mindkét előzetest több mint 20 millió alkalommal tekintették meg az oldalon.
A lista nagy meglepetést nem tartogat senki számára, hiszen az év legnagyobb blockbuster-ei szerepelnek rendre rajta (elárulom, a filmeket szinte kivétel nélkül megtaláljátok a Oscar 2010: A 15 legjobb vizuális effekt listáján is) illetve egy kakukktojás van rajta: Asylum-ék is felkerültek a listára Megacápa az óriáspolip ellen című remekművük előzetesével – a nyolcadik helyre!.

2009 legnézettebb trailerei (Yahoo)

1. Alkonyat: Újhold
2. Transformers: a bukottak bosszúja
3. 2012
4. Terminator – Megváltás
5. Harry Potter és a félvér herceg
6. G. I. Joe: A kobra árnyéka
7. Star Trek
8. Mega Shark vs. Giant Octopus
9. Avatar
10. Fel! (Up)


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. …azért szégyelljed magad kérlekalássan, hogy a 8. helyen álló, így méltán sikeres, Mega Shark vs. Giant Octopus-ról semmilyen cikk nem született billentyűzetedről…:D Boldog Újév nektek 🙂

  2. Rettenetesen szégyelljük magunkat, hogy a The Asylum kiváló alkotásáról még nem írtunk. Újévi fogadalomként ígérjük, hogy ezt mielőbb pótoljuk. 😀

  3. Csupán azért nem írtam még róla, mert kevésnek érzem magam ahhoz, hogy kellőképpen méltassam eme remekművet. Talán a harmadik Purlitzerem után már lesz elég bátorságom hozzá:)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..