2 új poszter a Zoolander 2-höz

Derek és Hansel, a divatvilág két fenegyereke hamarosan újra akcióba lendül

0
235

Augusztus elején érkezett meg az első vicces, de látnivalóval igazából nem szolgáló teaser trailer a Zoolander 2-höz, azóta pedig hiába vártuk az újabb anyagokat, semmi nem érkezett – mostanáig. A két új poszter szerint a film címe kapott egy kis “Chanel” kozmetikázást, és Zoolander 2. helyett Zoolander No. 2-re változik.
Reméljük, a megszokott menet szerint 1-2 napon belül egy új előzetest is közzétesz a stúdió, amiben immár tényleg kapunk egy kis betekintést a filmbe.
A sztori részleteit még nem ismerjük, annyi azonban már kiderült, hogy a történet 10 évvel az első filmet követően veszi kezdetét, Derek és Hansel nevét pedig már szinte teljesen elfelejtette a divatvilág, így kénytelenek lesznek valami újjal előrukkolni, hogy visszakerüljenek a címlapokra.
A rendező maga Ben Stiller, a forgatókönyvet pedig a Trópusi vihar-t is jegyző Justin Theroux írta. A bemutatóval sajnos csúszunk egy hónapot, így csak március 17-én érkezik a hazai mozikba.


Zoolander No. 2 poszterek


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..