14 új kép a Prometheus-ból

4
77

Néhány nappal ezelőtt 14 új Prometheus kép látott napvilágot a Filmofilia weboldalon, és a film magyar bemutatójával kapcsolatban is körvonalazódik valami ugyanis a szinkronos előzetese a gyökérkönyvtárból átkerült az Intercom júniusi mappájába, azaz igen valószínű, hogy 2012. június 7-én érkezik a hazai mozikba. A képek egy része a filmből, másik a forgatásról van, utóbbiak talán most még izgalmasabbak.
Az említett filmes oldalon egyébként egy érdekes új leírás is van a filmről, amely igencsak különbözik az eddigi “ásatásos” verziótól: “A távoli jövőben két szuperhatalom irányítja a Földet, melyek folyamatosan harcban állnak egymással a naprendszerben fellelhető erőforrásokért. Egyikük egy távoli bolygót próbál kolonizálni, amikor csapatuk felfedez egy addig ismeretlen, biomechanikus gyilkosokból álló fajt …”


Prometheus képekPrometheus film adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. …… és szerintem összekötik ezt a két verziót
    “A távoli jövőben két szuperhatalom irányítja a Földet, melyek folyamatosan harcban vannak egymással a naprendszerben fellelhető erőforrásokért. Egyikük egy távoli bolygót próbál kolonizálni, amikor csapatuk felfedez egy addig ismeretlen, biomechanikus gyilkosokból álló fajts közben a földön vmeik cég által szponzorált régészcsoport különös leletre bukkan jó lenee beleszőni az awp 2 lezárást beleszőni aminek végén a yutami megtalálja a predator fegyvert

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..