A csütörtökön debütált új Amerika kapitány: Polgárháború trailer kellemes meglepetést tartogatott a Marvel rajongóknak: az utolsó másodpercekben végre megmutatta nekünk a stúdió, hogyan fog kinézni a megújult Pókember, akit a soron következő filmekben Tom Holland fog alakítani. Bár Spidey új külsejét elég sok kritika érte – leginkább a túlzásba vitt CGI érzetet hozták fel fő hibának -, a Marvel elérte vele a célját: közel 100 millióan nézték meg az előzetest 24 óra alatt, ami új rekord a stúdiónak. Mármint a Marvelnek, a Disney rekordját ugyanis 112 millióval a tavaly októberben kijött Star Wars: Az ébredő Erő tartja.

A szemfüles rajongók ráadásul észrevettek pár képkockát is az új előzetesben, ami komoly találgatásokra ad okot (SPOILER):
2:04-nél, miközben Amerika kapitány és Vasember zúzzák egymást, a háttérben feltűnik A tél katonájának fekvő teste, amelynek egyik – a fém – karja hiányzik, nyilvánvalóan Vasember jóvoltából (Az említett képkockát megnézhetitek a link alatt). Az előzetesek alapján nagyon tűnt, hogy a kapitány csapata megölte Vasember jóbarátját, Hadigép-et – lehet hogy Vasember pedig a kapitány barátját, Bucky Barnes-t küldi az örök vadászmezőkre? Ha igen, vajon képes lesz megbocsátani egymásnak a két, korábban egy csapatban harcoló szuperhős?

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. 1.
  Most nem azért de melyik trailerről van szó?
  Ami be van linkelve a cikk első mondatában?
  Mert az a trailer összesen 2:24 mp hosszú… Hogy lehetne 2:40-nél ?!

  2.
  Az első mondatban linkelt trailert megnéztem 2:04-nél és megtaláltam a jelenetet (legalábbis szerintem és miután megtaláltam rájöttem, hogy elírás a 2:40 ami 2:04 akar lenni), viszont ott senki nincs a földön Amerika kapitány mögött…

  A cikk írója szemfüles rajongó és ellenőrizte???

  Szóval mi ez a hír? Photoshop kacsa?

 2. Ingyombingyom:
  Jogos, 2:05 -nél van a jelenet, de kb 1 képkocka, még teljesen lassított módban is nagyon nehéz kiszúrni, de tényleg ott van. Hivatalos legújabb trailer.
  De ha már itt tartunk, ez se tűnik túl magyarosnak:
  “Az előzetesek alapján nagyon tűnt, hogy a kapitány csapata”

  Egyébként Nekem nagyon nem úgy tűnt, hogy a kapitány csapata lőtte volna le hadigépet, azért, mert úgy van összevágva, gépfegyvert fog a kezében Bucky egy zárt helyen, aztán mutatják,hogy hadigép a préri közepén repül és kap egy olyasmi lövést, amit vízió vagy vasember tud (sárga vastagabb fény nyaláb) “csinálni”. Szóval nagyon nem összerakható a kettő.

 3. Igazatok van, el lett írva a időpont, bocs és köszi.
  Hogy kitől vagy milyen fegyverből kapja a lövést Hadigép, tényleg nem derül ki pontosan az összevágott jelenetekből, de azért feltételezem hogy nem a saját csapattársai állnak az eset mögött.
  ps: Nem igazán értem, mi ezzel a baj: Az előzetesek alapján nagyon tűnt, hogy a kapitány csapata megölte Vasember jóbarátját, Hadigép-et…

 4. Ronin: bevallom töredelmesen, hogy tévedtem… 🙂 Még párszor megpróbáltam le “pause”-olni a megfelelő helyen és tényleg ott van, de szerintem ezt kiszúrni nem lehet, csak akkor ha képkockánként nézi végig valaki 😀
  Ps: én sem értem mi a baj a mondattal 🙂 szerintem nincs vele gond (láttam már csúnyább hibákat 😉 😀 )

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ