100 éves a Paramount Pictures

7
307

paramount_100_logo1912-ben a magyar születésű Adolph Zukor alapította meg a Famous Players Film Company társaságot, amelyet több átszervezés után ma Paramount Pictures néven ismerünk – a korábban többször is csődött jelentett vállalat 2011-ben ismét a legnagyobb bevételt elérő filmstúdió lett. A 100. évforduló alkalmából a Paramount Pictures ismét frissítette a logóját (a logón látható hegy kilétére csak hipotézisek vannak, eredetileg 24 csillag volt rajta, amely a 24 velük szerződött színészt jelképezte), valamint a Los Angeles-i Gallery 1988 stúdió grafikusaival készítettek egy posztert is, amelyen 100 híres filmjük látható jelképes ikonok formájában. Remek kis fejtörő, jól el lehet vele szórakozni, hányat ismerünk fel belőlük… (klikkre nagyobb változatban is megnézhetitek)


100 éves a Paramount Movies poszter


paramount_100_poszter


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. amugy évszám alapján én szinte az összeset azonositottam.longest yard,volt egyszer egy vadnyugat,szédülés.jó ez mindegyik.de az indy kroko dundee top gunis oksza.de a legjobb a serpico, meg a chinatown.a paramountot mindig birtam,főleg a 70 és 80évek filmjei miatt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..