10 milliót ajánlottak Scarlett Johansson-nak a Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) főszerepéért

7
666

scarlett-johansson-lucy-illustrationA DreamWorks hivatalosan is megerősítette, hogy 10 millió dolláros ajánlatot tett Scarlett Johansson-nak a Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) anime élőszereplős filmváltozatának főszerepére. Bár alkatilag tökéletes lenne a szerepre, egyelőre nem tudni, Johansson elfogadja-e az ajánlatot, de az idén szeptemberben szült színésznő nem valószínű, hogy rövid időn belül vissza fog térni a vásznakra, ráadásul más elkötelezettségei is akadnak – főképp a Marvel felé, amelynek komoly tervei vannak az általa megformált Fekete özveggyel.
A legnagyobb kérdés továbbra is az, hogy az erőszakot és meztelenséget elég naturálisan ábrázoló eredeti animéhez hasonlóan lesz elkészítve élőszereplős változat is, vagy egy korhatár nélkül megtekinthető esti mesét fabrikálnak belőle a készítők? Az eddig ismert közreműködők – Rupert Sander rendező, Bill Wheeler forgatókönyvíró és Avi Arad producer alapján sajnos utóbbi verzió az esélyesebb…7 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Először is gtraula neki a gyerekhez 😀 Másrészről én nem bánom ha jó lesz, de ne gyerekmese legyen, mint a fent említett. Persze ez függ gondolom Scarlett mostani állapotától is.

 2. “A legnagyobb kérdés továbbra is az, hogy az erőszakot és meztelenséget elég naturálisan ábrázoló eredeti animéhez hasonlóan lesz elkészítve
  élőszereplős változat is, vagy egy korhatár nélkül megtekinthető esti
  mesét fabrikálnak belőle a készítők?”
  Én nem tartottam annyira naturálisnak, vannak a Gits-nél erőszakosabb és jóval több meztelenséget (meg egyebeket) tartalmazó animék, de lehet velem van a gond. XD Mellesleg az eredeti mű már eleve a témájával és a sok filozófálgatással nem épp “esti mese”, ha ennyire át akarják alakítani, akkor találjanak ki más storyt meg karaktereket… -.- Scarlett Johansson-t meg baromira nem tudom elképzelni Kusanagi őrnagyként… nem nagyon foglalkozom a munkásságával, nem is érdekel, de akkor sem. Eleve már attól borsódzik a hátam, h amcsik meg akarják szentségteleníteni ezt a mesterművet. >.< Ez úgy jó, ahogy van, nem kell belőle film! Főleg nem amcsi szemét… A többi film is, amik manapság kijönnek (még ha eredeti is) hulladék, max 1-szer megnézős… nem kell! 😛

 3. Morphus: Senki se beszél itt az animékről úgy, mint gyerekmese… én a filmről beszéltem. Attól hogy az anime olyan, amilyen, a film még nem biztos olyan lesz, hiába adaptáció… másrészről szeretem az animéket és az animációs filmeket is. Bár egyetértek a fenti kollégáim véleményével, de nem ellenzem a film elkészítését. Ettől függetlenül nem nagyon szokták megütni az adaptációkból készült filmek a mércét, így ettől se várok sokat. Szóval ha csak gyerekmese lesz a filmből, valami félmeztelen csajjal – ami ugye jól eladható – akkor felesleges.

 4. Én hiszem, hogy meg lehetne az adaptációt jól csinálni, ha egy olyan rendezőt és forgatókönyvírót bíznának meg vele, aki kellő alázattal és következetességgel nyúlna az egészhez. Az adaptációk 90%-a azon vérzik el, hogy azok, akik felelnek érte, nagyképűen belerondítanak az amúgy jól működő történetbe, mert azt képzelik, hogy ők többet képesek kihozni belőle, mint az eredeti szerző.

 5. Miért kell elrontani. Scarlet Johanssonak már így is csillió filmje van, ahol a jövőben pucsít. De a Ghost in the Shell az jó. De Hollywoodnak mindent el kell rontani.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..