Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza – magyar előzetessel

8
482

Az Oszama bin Laden utáni hajtóvadászat két amerikai elnöki ciklus és az egész világ figyelmét lekötötte több mint egy évtizeden át. Végül azonban egy apró, ám briliáns CIA-ügynökökből álló csoportnak sikerült őt előkerítenie. Küldetésüket természetesen teljes titokban kellett véghezvinniük. S noha az akció számos részlete azóta nyilvánosságra került, a hírszerzési műveletek legfontosabb mozzanatainak többsége – beleértve az említett CIA-csoport központi szerepét – most kerül először a nagyvászonra az Oscar-díjas páros, Kathryn Bigelow és Mark Boal legújabb lebilincselő filmjében.


Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajszaFilm adatlap

Eredeti cím: Zero Dark Thirty
Bemutató (USA, limitált): 2012. december 19.
Magyar cím és korhatár: Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza (16)
Magyar bemutató: 2013. február 21.
DVD megjelenés (HUN): 2013. június 26.
Műfaj: Dráma, Történelmi, Háborús
Rendező: Kathryn Bigelow
Forgatókönyvíró: Mark Boal
Szereplők: Jessica Chastain, Joel Edgerton, Chris Pratt, James Gandolfini, Harold Perrineau, Jason Clarke, Kyle Chandler
Filmstúdió: Sony Pictures


Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza film képek
Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza magyar feliratos előzetes /trailer/Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza TV SpotZero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza film klipKapcsolódó anyagok:


Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza IMDB adatlap


8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Tuti megnézem, szerintem tetszeni is fog, de akkor is van egy olyan érzésem, hogy ez ilyen “trófe bemutatás”, “nézzétek mi voltunk, így csináltuk, kemények vagyunk, mi kaptuk el” film lesz. Bár tényleg megcsinálták… szóval.

 2. A kérdések:

  Ha valaki a világ legveszélyesebb terrorszervezetének vezetője, akkor miért csak a családtagjai /a filmben max. 3-4 gyengén felfegyverzett, pocsék taktikus, szemmel láthatóan “civil” férfi/ védelmezi?

  A fent említett személyek miért nem reagálnak a helikopter lezuhanására az épület udvarában? Még csak egy kutya vakkantását sem hallani!

 3. Hosszúlábú Fricc:

  1. Mert vagy nem így történt 😀
  2. Mert az amerikaiak sem számítottak arra, hogy 9.11. bekövetkezik és ők is csak álltak először mint a putty. 😀

 4. Hosszúlábú Fricc :
  A világ legveszélyesebb terrorszervezetének vezetője egyben a legkeresettebb is volt. Sokkal feltünőbb lett volna, hogy ha egy egész katonaság van körülötte.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ