X – A rendszerből törölve – előzetessel

0
791

Tartalom: Éva (Balsai Móni) zseniális rendőr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik, ott is észreveszi a bűnt, ahol minden más zsaru legfeljebb balesetet sejt. Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság igazából összefügg, és egy zseniálisan gonosz sorozatgyilkos műve. Ám Éva használhatatlan. Férje öngyilkossága óta pánikbeteg, szorong és a mániáival küzd. Kinn a terepen leblokkol, képtelen részt venni a fővárosi rendőrség munkájában és kamaszodó, saját problémáival küszködő lányával sem találja meg a hangot.

A város választások előtt áll. Az utcákon eluralkodik a káosz. Vandálok, tüntetők, anarchisták teszik lehetetlenné a békés életet – az egyenruhások nem érnek rá egy kétséges, bizonyíthatatlan üggyel foglalkozni. Csakhogy felkerül a központba egy új tiszt. Péter (Schmied Zoltán) más, mint a többiek, felfedezi kolléganője különleges tehetségét… és meglátja benne a nőt is. Együtt erednek a mindeddig felderítetlen esetek nyomába: egyre jobban belekeverednek egy szövevényes, félelmetes bűncselekmény-sorozatba, amelynek gyökerei valahova a régmúltba nyúlnak, és nagyon nagy hatalmú emberekhez vezetnek.


X - A rendszerből törölveFilm adatlap

Eredeti cím és korhatár: X – A rendszerből törölve (16E)
Mozibemutató (HUN): 2018. november 1.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Thriller
Rendező: Ujj Mészáros Károly
Forgatókönyvíró: Ujj Mészáros Károly, Hegedűs Bálint
Szereplők: Balsai Mónika, Schmied Zoltán, Kulka János, Bede Fazekas Szabolcs, Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Szabó Győző
Filmstúdió: Focusfox Stúdió
Magyar forgalmazó: InterCom


X – A rendszerből törölve film képek
X – A rendszerből törölve előzetes #2 /trailer/X – A rendszerből törölve előzetes /trailer/X – A rendszerből törölve film klipX – A rendszerből törölve TV SpotKapcsolódó anyagok:


X – A rendszerből törölve IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..