Wonder Woman – film adatlap szinkronos előzetessel

0
6155

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit.
Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan Sa parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére… és megsejti, hogy mi a végzete…


Wonder WomanFilm adatlap

Eredeti cím: Wonder Woman
Mozibemutató (USA): 2017. június 2.
Magyar cím és korhatár: Wonder Woman (12E)
Magyar mozibemutató: 2017. június 1.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Akció, Képregényadaptáció
Rendező: Petty Jenkins
Forgatókönyvíró: William Moulton Marston, Zack Snyder, Allan Heinberg
Szereplők: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis
Filmstúdió: Warner Bros.
Magyar forgalmazó: InterCom


Wonder Woman képek


Wonder Woman magyar szinkronos előzetes #2 /trailer/Wonder Woman magyar szinkronos előzetes #1 /trailer/Wonder Woman film klipekWonder Woman TV SpotKapcsolódó anyagok:


Wonder Woman IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..