Vörös veréb – új magyar előzetessel

0
3131

Tartalom: Dominika Jegorováról sok minden elmondható. Odaadó gyermek, aki bármi áron megvédi édesanyját. Prímabalerina, aki testileg és lelkileg is a végsőkig feszítette korlátait. Mestere a csábításnak és a manipulálásnak…
Amikor a karrierje végét jelentő sérülést szenved, bizonytalan és sötét jövő dereng fel Dominika és anyja előtt. Így lesz a lányból könnyű préda a Veréb Iskola, egy titkos hírszerzési szolgálat számára, akik kivételes fiatalokat tanítanak arra, hogy testüket és elméjüket fegyverként használják. Kiállja a szadista kiképzést, és belőle válik a legveszedelmesebb Veréb, akit a program valaha produkált. Dominikának most össze kell egyeztetnie új énjét azzal, aki egykor volt; nem csak saját, hanem minden kedves ismerősének élete veszélyben forog, köztük egy amerikai CIA-ügynöké, aki minduntalan győzködi: ő az egyetlen ember, akiben a lány megbízhat.
A Jason Matthews regényéből készült filmet Magyarországon forgatták.

Vörös verébFilm adatlap

Eredeti cím: Red Sparrow
Mozibemutató (USA): 2018. március 2.
Magyar cím és korhatár: Vörös veréb (16)
Magyar bemutató: 2018. március 1.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2018. július 6.
Műfaj: Thriller
Rendező: Francis Lawrence
Forgatókönyvíró: Justin Haythe, Jason Matthews (regény)
Szereplők: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker, Jeremy Irons, Ciarán Hinds, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling
Filmstúdió: Chernin Entertainment
Magyar forgalmazó: Fórum Hungary


Vörös veréb mozifilm képek
Vörös veréb magyar szinkronos előzetes #2 /trailer/Vörös veréb magyar szinkronos előzetes #1 /trailer/Vörös veréb film klipVörös veréb TV SpotKapcsolódó anyagok:


Vörös veréb IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..