Vonat Busanba – Zombi expressz – feliratos előzetessel

0
1486

Tartalom: Az elfoglalt befektetési tanácsadó, Seok-Woo elhatározza, hogy születésnapi ajándék gyanánt elviszi elhidegült kislányát a volt feleségéhez Busanba. Már a vonaton ülnek, amikor az utaskísérő mögött felugrik egy menekülő, sebesült nő, aki nem sokkal később szörnyű kínok között meghal – ám néhány pillanattal később vérszomjas szörnyetegként tér magához, és őrjöngve ugrik rá a neki segíteni próbáló másik utaskísérőre. A Busanba induló járaton ragályként terjed el a pusztító kór, melynek hatására a halottak életre kelnek és mindenkit megölnek, aki a szemük elé kerül.
A expresszvonaton egy maroknyi túlélő próbál menedéket találni, de minden állomáson hasonló állapotok uralkodnak. A híradásokból kiderül, hogy egy rejtélyes vírus elterjedése miatt egész országban ugyanez a helyzet, a kormányzat szükségállapotot és kijárási tilalmat hirdetett, mindenhol káosz és pánik uralkodik. Busan állítólag még biztonságos, ezért a mozdonyvezető elhatározza, hogy a közel 500km-re fekvő városig már sehol sem állnak meg – azonban korántsem biztos, hogy ott élőket találnak majd… Őrült tempójú hajsza kezdődik a túlélésért.

Vonat Busanba - A zombiexpresszFilm adatlap

Eredeti cím: Busanhaeng
Mozibemutató (Dél-Korea): 2016. július 20.
Magyar cím és korhatár: Vonat Busanba – Zombi expressz (18)
Magyar bemutató: 2018. március 1.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN):
Műfaj: Akció, Dráma, Horror
Rendező: Sang-ho Yeon
Forgatókönyvíró: Joo-Suk Park, Sang-ho Yeon
Szereplők: Yoo Gong, Yu-mi Jung, Dong-seok Ma, Su-an Kim, Eui-sung Kim
Filmstúdió: Next Entertainment World
Magyar forgalmazó: Pannonia Entertainment


Vonat Busanba – Zombi expressz mozifilm képek
Vonat Busanba – Zombi expressz magyar feliratos teaser előzetes /trailer/Vonat Busanba – Zombi expressz film klipVonat Busanba – Zombi expressz TV SpotKapcsolódó anyagok:


Vonat Busanba – Zombi expressz IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..