Vizet az elefántnak /Water for Elephants/

9
781

Sara Gruen Vízet az elefántnak című regényének filmes adaptációja egy különös helyen szövődő váratlan románcot mutat be: Jaciob (Robert Pattinson) az állatorvosi egyetem hallgatója, akit a sors a Benzini testvérek világhírű vándorcirkuszába vezet. Jacob itt, ebben a saját szabályai szerint külön életet élő, csodákkal teli világban találkozik Marlena-val (Reese Witherspoon) a cirkusz egyik sztrárjával, és itt ismer meg egy különleges elefántot, amelynek köszönhetően végül minden esély – köztük Marlena életveszélyes férje (Christoph Waltz) – ellenére szerelmük kiteljesedhet… © filmtrailer.hu


Vizet az elefántnak /Water for Elephants/Film adatlap

Eredeti cím: Water for Elephants
Bemutató (USA): 2011. április 15.
Magyar cím: Vizet az elefántnak
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendezők: Francis Lawrence
Forgatókönyvírók: Richard LaGravenese
Szereplők: Reese Witherspoon, Robert Pattinson, Christoph Waltz, James Frain, Hal Holbrook, Paul Schneider
Filmstúdió: 20th Century Fox


Vizet az elefántnak /Water for Elephants/ film képek:

Vizet az elefántnak /Water for Elephants/ magyar feliratos előzetes /Trailer/Vizet az elefántnak /Water for Elephants/ előzetes #2 /Trailer B/Vizet az elefántnak /Water for Elephants/ TV SpotVizet az elefántnak /Water for Elephants/ film klipekKapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap
IMDb adatlap


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Pattinsont nem igazán kedvelem, de valami egészen különleges érzést áraszt ez az előzetes, ami miatt felkeltette az érdeklődésemet. Ráadásul a könyv sem éppen kis stílű, ha jól tudom, valamint Witherspoon és Waltz jó színészek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ