Viszlát első szerelem – korhatáros trailerrel

5
801

Camille 15 éves, Sullivan 19. Nagyon szeretik egymást, látszólag teljes a boldogság, ám a nyár végével Sullivan-t hívja a nagyvilág, magára hagyja a lányt. Néhány hónappal később nem érkezik több levél Sullivan-től. A következő tavasszal Camille öngyilkosságot kísérel meg. Hosszú évek telnek el, s Camille megpróbálja élni az életét, mi több, úgy tűnik, hogy az előkelő építész, Lorenz személyében az újabb szerelem is rátalál. Ám ekkor feltűnik a színen újra Sullivan…
Az író-rendező Mia Hansen-Love harmadik nagyjátékfilmje, amelyet a Chicago-i Nemzetközi Filmfesztiválon Arany Hugo díjra jelöltek, Locarno-ból azonban már magával hozta a Special Mention díjat. Május 24-étől a mozikban!


Viszlát első szerelemFilm adatlap

Eredeti cím: Un amour de jeunesse
Mozibemutató (Francia): 2011. július 4.
Magyar cím és korhatár: Viszlát első szerelem
Magyar bemutató: 2012. május 24.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Romantikus, Dráma
Rendező: Mia Hansen-Løve
Forgatókönyvíró: Mia Hansen-Løve
Szereplők: Lola Créton, Sebastian Urzendowsky, Magne-Håvard Brekke, Valérie Bonneton, Serge Renko
Filmstúdió: Les Films Pelléas


Viszlát első szerelem képek
Viszlát első szerelem előzetes /trailer/Viszlát első szerelem korhatáros előzetes (18+) /trailer/Viszlát első szerelem film klipViszlát első szerelem TV SpotKapcsolódó anyagok:


Viszlát első szerelem IMDB adatlap


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Evi: Nem tudom, a fővárosunkban mindenesetre a multiplexek és a kisebb művész mozik műsorán is szerepel. Elképzelhető, hogy néhány hét csúszással fog Felétek futni. :-S

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..