Véres karácsony

15
915

Elaine és Jonah elhatározzák, hogy gyermekeikkel együtt meglátogatják Elaine húgát, Chloe-t és az ő családját, hogy együtt töltsék a karácsonyt és Szilveszter éjszakáját. Casey, Elaine előző házasságából született kamaszlánya bár kelletlenül tart velük, a házaspár két kisebb gyermeke alig várják, hogy találkozzanak unokatestvéreikkel. Az együtt töltött ünnepek békésen kezdődnek, azonban a gyermekek szép sorban megbetegszenek. Azonban nem egyszerű megfázás, ami őket gyötri, a kórtól ugyanis erőszakosak lesznek, szüleik ellen fordulnak, és egyre inkább úgy tűnik, hogy akár képesek lennének ölni is.
© filmtrailer.hu


Véres karácsonyFilm adatlap

Eredeti cím: The Children
Bemutató (UK): 2008. december 5.
Magyar cím: Véres karácsony
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2011. április 28.
Műfaj: Horror, Thriller
Rendező: Tom Shankland
Forgatókönyvírók: Tom Shankland, Paul Andrew Williams
Szereplők: Hannah Tointon, Stephen Campbell Moore, Eva Birthistle, Rachel Shelley, Jeremy Sheffield
Filmstúdió: Vertigo Films


Véres karácsony film képek:
Véres karácsony előzetes /Trailer/Véres karácsony TV SpotVéres karácsony Film klipKapcsolódó anyagok:


Véres karácsony Hivatalos honlap
Véres karácsony IMDb adatlap


15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem tudjátok az a 2 film kijött már vagy még nem,a címére nem emlékszek,de egyikben mintha egy kiolvasztott gyilkos Mikulás lenne másikban meg ha jól emlékszek egy nőt kínoznak meg aki utána sorban bosszút áll kínozóin.

  2. Az elsőről nem tudok semmit, bár már halottam róla, arra én is kiváncsi lennék! A második film amit kérdeztél, igy elsőre a Mártírok ugrik be, ami már kijött!

  3. Ja vágom a Mártírokat de nem arra gondolok,ha jól tudom a Fűrész készítőitől van és csak egy nő van benne akit pár férfi megkínoz,megver nem tudom és utána bosszút áll.

    De keresem hát ha meglelem itt a keresőben.

  4. adikas!A másik film a Köpök a sírodra címet viseli.Gondolom a 2010-es remakre lennél kíváncsi,ami nem jött még be hazánkba,de az eredeti 1978-as verzió talán fellelhető:-)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ