Verdák 2 /Cars 2/ 3D – szinkronos trailerrel

9
956

Villám McQueen a világhírű versenyautó (Owen Wilson) és utolérhetetlen jóbarátja, Matuka (Larry the Cable Guy) a tengerentúlra tesznek kirándulást, amikor úgy döntenek McQueen elindul a világ első számú World Grand Prix versenyén, amely a Földkerekség leggyorsabb autóját hivatott megtalálni. A bajnokságig vezeti út azonban igen göröngyösnek bizonyul, Matuka pedig egy teljesen új tapasztalatokra tesz szert az ipari kémkedés fondorlatos világában. Miközben titkos megbízásán dolgozik és egyúttal barátját is segíti a versenyeken, Matura olyan kalandokat él át, melyek az egész világgal megismertetik a nevét… © filmtrailer.hu


Verdák 2 /Cars 2/Film adatlap

Eredeti cím: Cars 2
Bemutató (USA): 2011. június 24.
Magyar cím: Verdák 2
Magyar bemutató: 2011. július 28.
DVD megjelenés (HUN): 2011. november 16.
Műfaj: Animációs, rajzfilm,
Rendező: Brad Lewis, John Lasseter
Forgatókönyvírók: N/A
Szereplők: Owen Wilson, Larry The Cable Guy, John Ratzenberger, Bonnie Hunt, Tony Shalhoub, Cheech Marin
Filmstúdió: Walt Disney, Pixar


Verdák 2 /Cars 2/ film képek:


Verdák 2 /Cars 2/ magyar szinkronos előzetes /Trailer, HUN/Verdák 2 /Cars 2/ előzetes /Trailer, HQ/Verdák 2 /Cars 2/ TV SpotVerdák 2 /Cars 2/ film klipKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Őszintén nekem az első résznek sem sikerült belopnia magát a szívembe… Persze nem rossz mese az, csak a korábbi illetve későbbi Disney és Pixar alkotások is sokkal jobban bejönnek.

  2. Persze,hogy jók lesznek a bevételei,de nagy lesz a visszaesés valószínűleg.Ennek nem feltétlenül a minősége lesz az oka,hanem ahogy már véleményeztem korábban,akkora blockbuster dömping van,hogy vagy segítik vagy akadályozzák egymás sikerét.Jövő hét kedd-szerda Transformers 3 premier.Meggyőződésem,hogy kassza robbantás lesz és a teltházas vetítések miatt a többi film hétvégi bevétele stagnálni fog vagy legalábbis nem fog jelentősen csökkenni…

  3. Az első rész után,ami mellesleg nagyon jóra sikeredett,legalábbis számomra,ez már kevésbé tudott a TV elé szögezni. Ettől függetlenül szórakoztató lett,de csak 6/10-et adnék rá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..