Vasember 3. – film adatlap szinkronos előzetes

41
650

A Vasember 3. olyan ellenféllel állítja szembe a pimasz ám zseniális iparmágnást, Tony Stark-ot (Robert Downey Jr.), aki bármit képes elérni. Amikor Stark személyes világát is sikerül lerombolnia az ellenségnek, útnak indul, hogy megkeresse a felelősöket. Az út minden kanyarja próbára teszi Tony bátorságát, ám ő hátát a falnak vetve, ösztönei és gépezetei segítségével megvédi azokat, akik közel állnak hozzá, míg végül szembesül a kérdéssel, ami titokban már régóta kísérti őt: vajon a ruha teszi az embert, vagy fordítva? © filmtrailer.hu


Vasember 3.Film adatlap

Eredeti cím: Iron Man 3.
Mozibemutató (USA): 2013. május 3.
Magyar cím és korhatár: Vasember 3.
Magyar bemutató: 2013. április 25.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2013. szeptember 4.
Műfaj: Akció, Képregény
Rendező: Shane Black
Forgatókönyvíró: Shane Black, Drew Pearce
Szereplők: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Ben Kingsley, Guy Pearce, James Badge Dale, Ashley Hamilton
Filmstúdió: Marvel Studios


Vasember 3. mozifilm képekVasember 3. magyar szinkronos előzetes /trailer/Vasember 3. film klipVasember 3. mozifilm TV SpotKapcsolódó anyagok:


Vasember 3. IMDB adatlap


41 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Húúúúú azt a mindenit, de kemény lesz! Viszont még valami elképesztően sok idő mig a mozikba kerül. Viszont ezzel a trailerel nagyon felcsigáztak várhattak volna még februárig míg kiadják mert NEMBIROM ÍGY KIVÁRNI!

 2. Nagyon kemény lesz a film, nem tudom ki hogy van vele az előzetesből azt vettem észre meg az angol szövegből hogy Tony Stark új ruhája a nanotechnológiás védelmezni fogja veszély esetén, Tony úgy fejleszttete ki azaz önálló védelmi rendszere lesz, bár nem tudom , de minden esetre érdekes látnivalókkal lettünk gazdagabbak a film előzetes alapján! 😀
  Május még messze van de azért ez részemről premier előtti vetítés lesz! 😉

 3. Got a lot of apologies to make…

  Nothing has been the same since New York.

  Experience things..

  and then you are over.

  I can’t sleep.

  And when I do, I have nightmares.

  Honestly, there’s a hunded people who want to kill me.

  I hope I can protect
  the one thing I can’t live without.

  THIS SUMMER

  Ladies,

  children,

  sheep.

  Some people call me a terrorist.

  I consider myself a teacher.

  Lesson numer one.

  Heroes: there is no such thing.

  IRON MAN 3

 4. Átéltem dolgokat,

  te pedig túlléptél.

  Nem tudok aludni,

  ha mégis akkor rémálmaim vannak.

  Őszintén, vagy száz ember akar megölni.

  Remélem hogy meg tudom védeni azt az egyetlen dolgot

  ami nélkül nem tudok élni.

  JÖVŐ NYÁRON

  Hölgyeim,

  gyermekeim,

  birkák.

  Jónéhány ember terroristának nevez.

  Én inkább tanítónak tekintem magam.

  Első számú lecke.

  Hősök nincsenek.

  VASEMBER 3.

 5. Mandarin papa is ott van,ez már tényleg brutál mozi!

  Az első kettő semmi volt ehhez képest,most már nem babra megy a játék 😀

  Halálos Iram 6 mellett ez a leginkább várós 2013 Májusában! 😀

 6. Nem akarok senkit sem elszomoritani, de a második résznek is jó volt az előzetese. Amit kaptunk az viszont egy vigjátékba forduló, unalmas film lett, egy ripacskodó Tony Stark-al. Mindenesetre ez a trailer nekem is tetszett és remélem jóval komolyabb film lesz, mint a második rész volt.

 7. Csak amíg az első kettőt a közepesen tehetséges vagy tehetségtelen-attól függ honnan nézzük-Jon Favreau rendezte,addig az új részt Shane Black készíti,aki bár eddig forgatókönyv íróként illetve ötletadóként volt zseniális,már a Durr Durr és csókkal megmutatta milyen érzéke van a rendezéshez…

 8. Öööööööööööö………megyek és hibernálom magam jövő nyárig xD

  zsocso
  Nekem a 2. rész is tetszik. Tény, hogy az első rész mérföldkövekkel jobban sikerült, de a 2. rész is bőven a nézhető kategóriában van.

 9. Hellnight : Szerintem is nézhető volt, de az első után hatalmas csalódás.

  kerge33 : A Kiss,Kiss,Bang,Bang tetszett nekem is és bizom benne, hogy a harmadik részben vissza áll a rend és egy jó filmet kapunk.

 10. Bocs megint én! Olyan ellenfél lesz Mandarin, hogy akár a Bosszúálók2-be is befért volna fő ellenfélnek. Nagyon megzúzzák ezt a Tony gyereket most.

 11. Még a film forgatásának kezdete előtt egy sötétebb, komolyabb Vasember filmet ígértek nekünk. A trailer alapján ezt meg is fogjuk kapni. Lesz itt zúzás rendesen, meg dráma is. Nagyon várós

 12. Hulkot simán eltudnám képzelni a filmben, Mandarin ellen nem is ártana egy kis segítség Starknak :D. Emlékszem tavaly is ilyen tájt jött az első előzetes, még a bosszúállókhoz, akkor is azt hittem nem bírom ki májusig, most is így vagyok ezzel :D.

 13. Tényleg jó filmet ígér az előzetes. A rendezőváltás szerintem előnyére fog válni a sorozatnak, mert talán ráfér egy kis frissesség. Nagyon jó, hogy végre Mandarin is megjelenik, és ráadásul a zseniális Ben Kingsley megformálásában. Amúgy valamelyik másik bosszúálló cameoja simán elképzelhető, csak ezúttal talán észbe kaptak és nem lőtték le az Imdb adatlapon és a trailerben a poént, ahogy annak idején A hihetetlen Hulk-ban Robert Downey Jr. megjelenését.

 14. Szerintem is jó döntés/választás volt Shane Black mint rendező és forgatókönyvíró. Az akció és humor garantálva van az biztos, valószínűleg a story sem lesz egyszerű. A Durr,durr és csók szerintem zseniális volt tőle.
  A Marvel filmek közül a Vasember első része nálam etalon lett, rendesen kiemelkedik a többi közül, mert nem csak egy képregény adaptációként volt remek, hanem mint egy önálló kidolgozott forgatókönyvvel rendelkező akciófilm is.

  A trailer nagyon jó, érezni a film komorabb hangulatát, Ben Kingsley és Guy Pearce szerepeltetésének pedig örülök, a látvány magáért beszél, ütni fog rendesen.

 15. Azért össze ne pisáljátok magatok kisgyerekek az örömtől és még öngyilokot se kövessetek el ha lehet…
  Az első kettő rész számomra egy bohóckodós ripacsfilm volt, ez viszont úgy fest, hogy végre vesz valami komorságot magára. Remélem…

 16. Trailerben a vaníliás cola külsejű páncél akkor most Tony-t fogja védeni ha az alszik?
  Mikor szegény Pepper hozzá akar bújni, az meg hogy elveszi a kezét xD

 17. Megnéztem.Egynek jó volt,akadt benne pár jó jelenet de semmiben sem különbözik az elözö részek stílusától.Shane Black ezért most egy kicsit csalódást okozott.Összessègèben egy 7 pontra értékelnèm,de töle egyedibb hangvételt vártam.

 18. HÁT IGEN, szintén megnéztem , de nem hozta azt amit vártam, nem azt mondom h rossz volt csak olyan hmm ok ez is megvolt satöbbi rész lett, de azért tetszett remélem folytatni fogják és már alig vágom a THORt

 19. Én is megnéztem(IMAX). Azt kell, hogy mondjam nem adta azt amit vártam. Ezzel nem azt mondom, hogy rossz volt csak, ahogy kijöttem a moziból volt egy kis hiányérzetem. Amit sajnos nem tudok megfogalmazni (szimplán elmaradt a katarzis). Egyszerűen nem nyújtott eleget. Leginkább a végjátékkal voltak problémáim, nem volt eléggé epikus, ennél sokkal többet ki lehetett volna hozni! Ki tudja, lehet csak túl nagyok voltak az elvárásaim. Olyan 7.5 tudnám értékelni.

 20. Nekem különösen tetszett.Sőt,nem csak hogy tetszett,fantasztikus vooolt! Azóta is a hatása alatt állok,pedig ápr. 26-án láttam,több mint egy hónapja,de azóta is nézem folyamatosan felváltva az 1.,2. és a 3. részt. Szerény véleményem,hogy ez volt a trilógia legjobb része.Ennek ellenére azt kell mondanom,hogy nem szeretnék több Iron Man-filmet. szép volt a befejezés,jól lezárták,még az Avangers 2-nek van hely,de szerintem így szép ahogy van.Talán ha több része lenne,akkor kezdene ellaposodni a sztori,nem hozná az eddigi hatást.Meg én azt hallottam,RDJ csak a Bosszúállók 2-őt vállalta Tony Starkként.RDJ nélkül meg hogyan lehetne Vasember film? Az már nem lenne ugyan olyan…Vagy vele,vagy sehogy.
  Nálam a film 10/10.Hoppáá,bocsánat,10/9,mert szerintem Tony keveset viselte a páncélt,ami amúgy kicsit túlságosan is sérülékeny volt,ahhoz képest,hogy az első két részben szinte elpusztíthatatlan volt…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ