Vasember 2 /Iron Man 2/ HD trailerrel

12
576

Megérkezett a trailer a Vasember második részéhez, és a vártnak megfelelően remek szórakozást ígér. Ahogy tudjuk, az új részben Vasembernek rögtön két ellenféllel is meggyűlik a baja: Az egyik Justin Hammer (Sam Rockwell), egy gyors beszédű konkurens fegyvergyáros, akit már következő Tony Stark-ként emlegetnek, a másik pedig Vanko (Mickey Rourke) aki – hozzá hasonlóan – orosz börtönfogsága alatt a saját harci öltözékét tervezte meg, ami pusztító korbácsszerű sugarakat lő ki. A két ember összefog, hogy megsemmisítse Tony Starkot. Ráadásul egy új asszisztense tesz szert a multimilliomos playboy, a gyönyörű Natashára (Scarlett Johansson), akinek egy másik személyisége is van: a Fekete Özvegy…


Vasember 2 /Iron Man 2/Film adatlap

Eredeti cím: Iron Man 2
Bemutató (USA): 2010. május 7.
Magyar cím: Vasember 2
Magyar bemutató: 2010. április 29.
DVD és Blu-Ray megjelenés (HUN): 2010. október 14.
Műfaj: Akció, Képregényadaptáció
Rendező: Justin Theroux
Forgatókönyvíró: Justin Therouxf
Szereplők: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Mickey Rourke, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson,
Filmstúdió: Universal Pictures


Vasember 2 /Iron Man 2/ film képek:
Vasember 2 /Iron Man 2/ előzetes /Trailer, HQ-HD/Vasember 2 /Iron Man 2/ film klip /HQ-HD/Vasember 2 /Iron Man 2/ TV Spot /HQ-HD/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap

12 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Vasemberből a komolyság, Robin Hoodból a vér hiányzott. Olyan, mint mikor két nehézsúlyú bokszoló egymás vállára dőlve vágja be a szunyát a ringben. Tartalmilag mindenképpen utóbbi a jobb.

    Hajrá, Eredet!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..