Valerian és az ezer bolygó városa – magyar szinkronos előzetessel

0
5495

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Develgine) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.
Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott – egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre…


Valerian és az ezer bolygó városaFilm adatlap

Eredeti cím: Valerian and the City of a Thousand Planets
Mozibemutató (USA): 2017. július 21.
Magyar cím és korhatár: Valerian és az ezer bolygó városa (12)
Magyar mozibemutató: 2017. július 21.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2018. január 19.
Műfaj: Sci-fi, Kaland, Akció
Rendező: Luc Besson
Forgatókönyvíró: Pierre Christin, Jean Claude Mezieres, Luc Besson
Szereplők: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke, John Goodman
Filmstúdió: EuropaCorp, Fundamental Films
Magyar forgalmazó: Big Bang Media


Valerian és az ezer bolygó városa képek


Valerian és az ezer bolygó városa magyar szinkronos előzetes #2 /trailer/Valerian és az ezer bolygó városa magyar szinkronos előzetes #1 /trailer/Valerian és az ezer bolygó városa film klipekValerian és az ezer bolygó városa TV SpotKapcsolódó anyagok:


Valerian és az ezer bolygó városa IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..