Valentin nap /Valentine’s Day/

0
1507

Túl sok mindent egyenlőre nem tudni a 2010 Valentin napja közelében bemutatása kerülő Valentine’s Day című filmről, de a szereposztás és a téma előzetesben is sokat elárul – ennyi nyálas romantikus filmsztárt egy filmben még senkinek sem sikerült felvonultatni. A rendező Garry Marshall (Neveletlen hercegnő 1-2, A bambanő, Oltári nő, Krumplirózsa, Micsoda nő! etc…) óriási rutinnal rendelkezik a mind a sírás, mind a nevetés kíváltása terén, nem nehéz előre megjósolni, hogy a 10 Los Angeles-i ember Valentin napját bemutató film hatalmas siker lesz világszerte.
Természetesen egy ilyen kaliberű produkció a a magyar forgalmazókat is felvillanyozza, így a magyar bemutatót is rögtön kitűzték: 2010. február 11.


Valentin nap /Valentine's Day/Film adatlap

Eredeti cím: Valentine’s Day
Bemutató (Japán): 2010. február 12.
Magyar cím: Valentin nap
Magyar bemutató: 2010. február 11.
DVD megjelenés (HUN): 2010. június 16.
Műfaj: Vígjáték, Romantikus
Rendező: Garry Marshall
Forgatókönyvíró: Katherine Fugat, Abby Kohn, Marc Silverstein
Szereplők: Bradley Cooper, Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Ashton Kutcher, Topher Grace, Emma Roberts, Hector Elizondo, Bryce Robinson, Patrick Dempsey, Eric Dane, Carter Jenkins, Jamie Foxx, Queen Latifah
Filmstúdió: New Line Cinema


Valentin nap /Valentine’s Day/ képek:
Valentin-nap /Valentine’s Day/ magyar feliratos előzetes /Trailer, HQ-HD/Valentin nap /Valentine’s Day/ előzetes /Trailer, HQ-HD/Valentin nap /Valentine’s Day/ előzetes #2 /Trailer B, HQ-HD/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..