Út a csillagok alatt – El Camino a világ oltárától a világ végéig

2
937

A két magyar zarándok útját, El Caminoját, a legvénebb kontinensen átívelő történetét mutatja be a film. A barátokat két kamerával kísérték el az alkotók a „világ oltáráról”, Fatimától egészen a „világ végéig”, a kontinentális Európa legnyugatibb pontjáig, a „Finis Terráig”, a Portugál El Camino nyomán. A film Fatimától Santiagoig, 16 portugál és 14 spanyol várost, települést érintve, több mint 500 km-en keresztül, két magyar zarándokot követve járja be az El Caminot. Betekinthetünk a test és a lélek utazásába, az ottani emberek életébe, az út megpróbáltatásaiba. A film a vallásos, a világi és a kultúra iránt nyitott emberek számára készült, bemutatva a legendás Camino nálunk kevésbé ismert vonatkozásait, az elkísért zarándok belső gondolatait. (Forrás: Anjou Lafayette)


El CaminoFilm adatlap

Eredeti cím: Út a csillagok alatt – El Camino a világ oltárától
a világ végéig
Bemutató (HUN): 2011. november 17.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dokumentum
Rendező: Birinyi József
Forgatókönyv: Dr. Tokaji Ferenc, Papp János, Birinyi József
Szereplők: Szabó Péter, Dr. Tokaji Ferenc
Filmstúdió: Média Flash Kft.


Út a csillagok alatt – El Camino a világ oltárától a világ végéig film képek:
Út a csillagok alatt – El Camino a világ oltárától a világ végéig előzetes:Út a csillagok alatt – El Camino a világ oltárától a világ végéig Film klipekÚt a csillagok alatt – El Camino a világ oltárától a világ végéig TV SpotKapcsolódó anyagok:


Út a csillagok alatt – El Camino a világ oltárától a világ végéig IMDb adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “Egymásba kapaszkodik Isten és ember, ismerős és ismeretlen- a két barát”.
    Biztosan megnézem, de jó lenne nem csupán nézni, hanem végigjárni. Tervezem…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..