Űrvihar – magyar szinkronos előzetessel

1
7538

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.
A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri.
Egy magányos űrhajós (Gerad Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat…


ŰrviharFilm adatlap

Eredeti cím: Geostrom
Mozibemutató (USA): 2017. október 20.
Magyar cím és korhatár: Űrvihar (12)
Magyar mozibemutató: 2017. október 19.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2018. február 21.
Műfaj: Akció, Sci-fi, Katasztrófafilm
Rendező: Dean Devlin
Forgatókönyvíró: Dean Devlin, Paul Guyot
Szereplők: Gerard Butler, Katheryn Winnick, Andy Garcia, Ed Harris, Abbie Cornish, Jim Sturgess
Filmstúdió: Warner Bros.
Magyar forgalmazó: Intercom


Űrvihar mozifilm képekŰrvihar magyar szinkronos előzetes /trailer/Űrvihar film klipŰrvihar TV SpotKapcsolódó anyagok:


Űrvihar IMDB adatlap


1 hozzászólás

  1. […] mindezek ellenére tegnap kapott tegnap még egy előzetest az október 19-én mozikba kerülő Űrvihar. A Gerad Butler főszereplésével készült Űrvihar-ban a világ vezetői egy műholdakból […]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..