Űrkutatás története 3D (6)

4
531

Gráner József A csodálatos univerzum 3D, az Autócsodák 3D, A kék bolygó 3D, Magyar várak és kastélyok 3D nagy sikerű rendezője továbbra sem ül a babérjain, hanem újabb 3D-s magyar ismeretterjesztő filmekkel ajándékoz meg minket. Legújabb filmjében korabeli felvételek elevenítik fel az űrkutatás hajnalát, a rakétatechnika fejlődését és a Naprendszer meghódítását. Újra élhetjük az űrkutatás legnagyszerűbb pillanatait: az első műhold fellövését, Gagarin utazását, az első Holdra lépést. Bepillanthatunk a modern űrhajósok mindennapjaiba, a Nemzetközi Űrállomás életébe, valamint látványos animációkkal felvillantja az űrkutatás jövőjét, elemzi a Mars meghódításának lehetőségét.


Űrkutatás története 3DFilm adatlap

Eredeti cím és korhatár: Űrkutatás története 3D (6)
Bemutató (HUN): 2012. július 19.
Magyar cím és korhatár:
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dokumentum
Rendező: Gráner József
Forgatókönyvíró:
Szereplők:
Filmstúdió: 3D Film Kft


Űrkutatás története 3D film képek:
Űrkutatás története 3D előzetes /trailer/:Űrkutatás története 3D Film klipekŰrkutatás története 3D TV SpotKapcsolódó anyagok:4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ráadásul 6-os karikát kapott, tehát 6 éven aluliak számára nem ajánlott (“Olyan műsorszám, amely hat éven aluli nézőben félelmet kelthet, illetve amelyet koránál fogva nem érthet meg vagy félreérthet.”). A Planetráium oldalán 10 éves kortól szerepel, de természetesen ilyen hivatalos besorolás nincsen. Tehát 6-os karika, mi is javítjuk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..