Nincs határ /Unthinkable/

16
1483

Valahol az Egyesült Államokban három nukleáris fegyver áll robbanásra készen. A bombákat egy közismert terrorista, Younger (Michael Sheen) rejtette el, a nyomozást pedig egy FBI ügynök, Brody (Carrie-Anne Moss) és egy kihallgatásra specializálódott titkos ügynök, “H” (Samuel L. Jackson) vezeti. Az óra ketyeg és a bombákat mindenképp hatástalanítani kell, a kérdés csupán az, meddig hajlandóak elmenni, hogy megszerezzék a szükséges információt, vajon át merik-e lépni az ügynökök a határt, ami után nincs visszaút?… © filmtrailer.hu


Nincs határFilm adatlap

Eredeti cím: Unthinkable
Bemutató (USA, DVD): 2010.
Magyar cím: Nincs határ
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2012. március 22.
Műfaj: Thriller, Bűnügyi, Dráma
Rendező: Gregor Jordan
Forgatókönyvíró: Peter Woodward, Oren Moverman
Szereplők: Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss, Michael Sheen, Brandon Routh, Martin Donovan, Gil Bellows
Filmstúdió: Senator Entertainment


Nincs határ film képek:
Nincs határ előzetes /Promo Trailer/Nincs határ film klipNincs határ TV SpotNincs határ Imdb adatlap


16 HOZZÁSZÓLÁS

 1. A sztori olyan mintha a 24 egyik évadát filmesítenék meg(ami egész jó),de engem az atomfegyveres filmek már inkább csak idegesítenek…meglátjuk.Michael Sheen mint terrorista kíváncsi leszek.

 2. Megnéztem, igaz eredeti nyelven.
  S.L.J. hangja nagyon ütős. Tökéletesen hozza a Tőle elvárható szintet.
  Kicsit lapos, kiszámítható a vége, de a karakterek nagyon jól hozzák magukat. A hangsúly a nem a látvány nyújtotta borzongáson van (sajnos ez néhány jelenetnél erősen érződött is) de azért nem egy 16-os kategória (18). Azt javaslom ne a film témája miatt üljetek le megnézni, sokkal inkább a remek szereposztásért. Akkor még szórakoztató is lehet:)

 3. Elég brutális és még igaz történet is lehetne éppenséggel,Samuel játéka igen csak lenyűgözz,a film történései is eszméletlenül jól tükrözik a valóságot.

  Nálam 9 pont.

 4. Ez egy szuper jó film!
  Kegyetlenség, az a fantáziádon múlik.
  A korhatár a történetért van,-aki nem érti az USA fasiszta mibenlétét,
  az fel sem fogja a film lényegét.
  Nem csodálom, hogy kint nem vetítették a mozik, Rambón, meg egyébb bugyuta filmen nevelkedett gyerekek csak bambán néznének a fejükből…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..