Új Bosszúállók trailer!

20
317

BosszúállókA Marvel képregényvilág kedvenc szuperhőseit terelte egy csapatba Joss Whedon rendező. A film története szerint egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a SHIELD névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét vesz a földkörüli toborzás – kizárólag szuperhősöket keresnek!… A hivatalos tartalomnál azonban sokkal izgalmasabb az új – s roppant ütős – előzetes. A tavasz legvárományosabb produkciója lesz a Bosszúállók? Mi a véleményetek? Magyar bemutató: április 26. Bitang messze van.


Új Bosszúállók előzetes /feature trailer/Bosszúállók film adatlap


20 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Na sikerült magam össze kaparni a szék alól 😀 Nagyon nagy film lesz,óriási ez az előzetes!

    Aki tud angolul mit mond Vasember a végén?Az én tippem:fiúk hoztam nektek valamit!

  2. Intenzív, látványos és az érdeklődést maximalizáló képek – valahogy így kell előzetest összerakni. A nagy trió (Batman, Hobbit, Prometheus) után az egyik legjobb közönségfilm lehet az idén.

  3. Viszont a nagy pusztítás és darálás közepette egy picit szánalmasnak tűnt, ahogy Sólyomszem megfeszít egy íjat, a Fekete Özvegy pedig megtölt egy pisztolyt, miközben a fél város rombadől körülöttük… 😀 De Whedon biztosan egyensúlyba hozza valahogy az erőviszonyokat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..