Transformers: Az utolsó lovag – szinkronos előzetesekkel

0
4359

Az utolsó lovag szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).
Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A Transformers: Az utolsó lovagban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.


 Transformers: Az utolsó lovagFilm adatlap

Eredeti cím: Transformers: The Last Knight
Mozibemutató (USA): 2017. június 23.
Magyar cím és korhatár: Transformers: Az utolsó lovag (12E)
Magyar bemutató: 2017. június 22.
DVD megjelenés (HUN): 2018. május 18.
Műfaj: 3D, Akció, Kaland, Sci-Fi
Rendező: Michael Bay
Forgatókönyvíró: Art Marcum, Matt Holloway, Ken Nolan, Akiva Goldsman, Matt Holloway
Szereplők: Gemma Chan, Laura Haddock, Mark Wahlberg, Josh Duhamel, John Turturro, Anthony Hopkins, Stanley Tucci, John Goodman
Filmstúdió: Hasbro, Paramount Pictures
Magyar forgalmazó: UIP-Duna Film


Transformers: Az utolsó lovag film képekTransformers: Az utolsó lovag a végső szinkronos előzetes /trailer/Transformers: Az utolsó lovag magyar szinkronos előzetes #2 /trailer/Transformers: Az utolsó lovag magyar szinkronos előzetes #1 /trailer/Transformers: Az utolsó lovag werk klipTransformers: Az utolsó lovag film klipTransformers: Az utolsó lovag TV SpotKapcsolódó anyagok:


Transformers: Az utolsó lovag IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.