Titanic 3D – film adatlap, szinkronos előzetes

11
830

1912-ben indul útjára a világ legnagyobb, legelegánsabb, legbiztonságosabbnak vélt óceánjárója, a Titanic. A csodálatos hajón sokféle ember utazik, köztük Jack (Leonardo DiCaprio) és Rose (Kate Winslet), akik két teljesen különböző világból érkeztek, de mégis összehozza őket a sors. Amikor a vesztébe száguldó hajó jéghegynek ütközik, már nem csak szerelmükért, hanem az életben maradásukért is meg kell küzdeniük.


Titanic 3DFilm adatlap

Eredeti cím: Titanic 3D
Mozibemutató (USA): 2012. április 4. (1997)
Magyar cím: Titanic 3D
Magyar bemutató: 2012. április 5.
DVD, Blu-Ray és B3D megjelenés (HUN): 2012. szeptember 19.
Műfaj: Romantikus, Dráma
Rendező: James Cameron
Forgatókönyvíró: James Cameron
Szereplők: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Frances Fisher, Kathy Bates, Gloria Stuart, Bill Paxton
Filmstúdió: Paramount Pictures


Titanic mozifilm 3D képekTitanic 3D magyar feliratos előzetes /trailer/Titanic 3D TV SpotTitanic 3D film klipKapcsolódó anyagok:


Titanic 3D IMDB adatlap


11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Régebben nem nagyon izgatott a film hogy megnézzem de nemrégiben rávettem magam és megkell mondjam, életem egyik legjobb romantikus filmje. Ha tehetném megnézném 3D-ben is, hisz Cameron munkája 🙂

  2. Úgy tervezem megnézem Cameron filmtörténeti remekművét, a térhatásról eleddig csak elismerő szavakat olvastam. De 3D ide vagy oda, igazából önmagában megtiszteltés lesz nagyvásznon átélni a tragédiát.

  3. vannak jó romantikus drámák mint pl. az Out Of Africa,vagy a At Close Range,vagy éppenséggel a Most és Mindörökké.a titanic csak szeretne az lenni.nagyon nagy dráma egy ilyen hajó elsüllyedése és az emberek halála,és ebbe bizony beleélheted magad rendesen ,de a a többi csak egy éléggé gicsses romantikus látványhatásvadászat.Cameron leggázabb filmje.

  4. Szegény Cameron biztosan szégyenli is magát, hogy egy ilyen vacak, csóró 1,8 millárd dolcsit termelő, 11 Oscart nyert filmet mert csinálni. Én tuti letagadnám a helyében.

    Egyébként csak halkan merem megjegyezni, hogy a közhiedelemmel ellentétben a Titanic továbbra is elsőszámúlag katasztrófafilm (mégpedig annak a filmtörténelem legjobbja), másodszeren dráma (de még milyen erős), s csak mellékesen romantikus mozi.

    Cameron, mint minden rendező tudta, kell egy filmbe érzelem, mert nélküle nincs ragaszkodás karakterekhez, ami nélkül meg ügye elfelejthetjük, hogy bárkit is sajnáljunk. Ennyi. Amúgy meg sokan összetennék a kezüket, ha így tudnának bánni az érzelmekkel. 2 óra alatt egy ilyen kapcsolatot felépíteni, társadalmi hátterek vázolásával, úgy hogy teljesen elhiggyem, hogy egy igazi szerelmespárt látok… szóval le a kalappal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.