A titánok haragja – trailerrel

17
911

Egy évtizeddel a Kraken legendába illő elpusztítását követően Perszeusz (Sam Worthington), Zeusz (Liam Neeson) félisten fia halászként éli életét egy kis faluban és egy 10 éves kisfiú, Helius büszke édesapja.
Az istenek hatalma azonban az utóbbi időszakban az emberek hitetlenségének köszönhetően jócskán megcsappant, így elvesztik az irányítást a bebörtönzött Titánok felett, élükön Kronosszal, Zeusz hatalmas atyjával, aki évezredek óta az alvilág legmélyebb bugyraiban, Tartarus katakombáiban fogoly.
Amikor Hádész (Ralph Fiennes) és Áresz (Édgar Ramírez) szövetkezik Kronosszal, és fogságba ejtik Zeuszt, a Titánok az ő erejével még hatalmasabbá válnak, és a pokol elszabadul a Földön. Perszeusz képtelen tovább tagadni örökségét, és újra harcba száll az emberiségért, egy harcos Királynő, Andromeda (Rosamund Pike), Poseidon félisten fia, Argenor (Toby Kebbell) és a bukott isten, Hephaestus (Bill Nighy) segítségével… © filmtrailer.hu


A titánok haragjaFilm adatlap

Eredeti cím: Wrath of the Titans
Bemutató (USA): 2012. március 30.
Magyar cím: A titánok haragja
Magyar bemutató: 2012. március 29.
DVD, Blu-ray és B3D megjelenés (HUN): 2012. július 29.
Műfaj: Akció, Fantasy, Kaland
Rendező: Jonathan Liebesman
Forgatókönyvíró: David Johnson
Szereplők: Sam Worthington, Liam Neeson, Rosamund Pike, Bill Nighy, Ralph Fiennes, Danny Huston, Toby Kebbell
Filmstúdió: Warner Bros. Pictures


A titánok haragja film képek:


A titánok haragja magyar szinkronos előzetes /trailer/A titánok haragja TV SpotA titánok haragja Film klipekKapcsolódó anyagok:


A titánok haragja IMDb adatlap


17 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem néz ki rosszul, de a konvertált 3D megint nem lesz nekem nyerő. Egyébként a zene tök jó, csak nem a görög mitológiát cincáló filmhez illik…és Worthington haja is picit röhejes, de még mindig jobb, mint a katonás séró…középút emberek 😀

  2. Én már trailer alapján nem merek semmit sem mondani, mert anno az első rész előzetese olyan királyul lett összevágva, hogy az év egyik legvártabb filmje volt számomra, aztán jött a pofára esés. A leírás alapján ebben is lesz potenciál, a kérdés csupán az, hogy itt is kihasználatlanul hagyják-e?

  3. imádom az ókori mitológiai történeteket,és a kosztümös filmeket,vagyis az ilyen filmeket nekem készitik.sokan bántják az első részt,de én nagyon birtam,a gyengéi ellenére is.az első félórájának, hangulata,nekem felejthetelen.ez vszinű drágább lesz,hangosabb,meg még “butább”,de nem baj,jöhetnek kétévente szépen sorban.Ja,Gemma Arterton télleg gyönyörű volt az elsöben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..