A dolog – trailerrel

16
998

Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead) paleontológus egy elszigetelt antarktiszi kutatóállomásra érkezik, ahol élete legfontosabb felfedezésére készül, egy norvég tudósokból álló csoport ugyanis egy földönkívüli eredetű űrhajót talált a jég alatt. A szerkezet belsejében Kate felfedez egy élőlényt is, mely látszólag eonok óta halott, ám a amikor a felszínre hozzák, kiderül, hogy csupán hibernálódott. Amikor pedig felébred, egy halálos parazita szabadul rá a csapatra, amely bárkinek az alakját fel tudja venni, és egyenként elkezdi legyilkolni őket… © filmtrailer.hu


A dologFilm adatlap

Eredeti cím: The Thing
Bemutató (UK): 2011. október 14.
Magyar cím: A dolog
Magyar bemutató: 2011. október 27.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2012. március 16.
Műfaj: Sci-fi, Horror, Thriller
Rendező: Matthijs van Heijningen Jr.
Forgatókönyvíró: Ronald D. Moore, Eric Heisserer
Szereplők: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ulrich Thomsen, Eric Christian Olsen

Filmstúdió: Universal Pictures


A dolog film képek:
A dolog előzetes /trailer/A dolog TV SpotA dolog film klipKapcsolódó anyagok:


A dolog IMDb adatlap


16 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az eredeti – akármennyire is nem vagyok egy nagy horrorfan – klasszikus darab. Ez így a képek alapján, inkább egy átlagos remake/előzményfilm (?) lesz, de remélhetőleg a nézhető fajtából.

  2. Inkább tűnik remake-nek az a fosh (is), annyi “újítással”, hogy ebben azért már lesz egy additional csaj is… Nevetséges. Az eredeti egy műremek; ez az új utánzat is csak azt a tényt fogja megerősíteni.

  3. Az eredetinek a nyomába se ér, valahogy a story erősen hibázik!
    1. Űrhajóval jött a dolog, megfagyott majd feléledt, tökéletesen felveszi emberek kinézetét, beszél is akár, sőt vezet, az űrhajójával is majdnem felszáll, szóval értelmes! na de ha ilyen, sokkal jobban szívathatna mindenkit, egyszer csak mint egy hányinger rájön hogy átváltozik egy idegen masszává és onnan csak öl, nem beszél, nem sokat agyal! A másik kemény baki, én végig úgy éreztem mintha kb télen kiszaladnék a hóba, nem mint akik az Antarktiszon vannak, igen anya tudom sál,sapka….!

  4. Hát ma nekem sikerült meglestem ezt a “csodálatot” és nem ájultam el tőle.A klasszikus Carpenter film előzményét nem így képzeltem el, annak még volt varázsa.Az ember nem tudta ki is az idegen,ki nem az és nem tört elő csak úgy magától,hogy öldököljön.A lény megjelenítése is sokkal nevetségesebb.Látszik,hogy az évek során főként a csapjunk már össze valami hú de frankót a számítógépen és egy fogazott kezet (láttuk már a Leviathan című filmben) meg ilyeneket tudtak létrehozni.Bevallom nekem hatalmas csalódás a film,szerintem Carpenter egy jó nagyot köphetett a földre mikor megnézte.Egyetlen szereplő alakítása sem volt kiemelkedő.Azért még bízom a Ridley Scott Prometheus filmjében ő azért mégis egy olyan rendező aki talán nem cseszi el úgy az Alien előzményt mint ahogyan tacsra tették most ezt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..