The Rolling Stones: Havanna Moon – trailerrel

0
464

A Rolling Stones idén tavasszal Dél-Amerikában turnézott, az América Latina Olé elnevezésű koncertkörút csúcspontja több szempontból is a turnét záró havannai koncert volt. A világ számtalan országában megfordult, 54 éve működő együttes első alkalommal kapott meghívást Kubába, ahol a korábbi évtizedekben zenéjüket ideológiailag problémásnak tartotta a vezetés. A Rolling Stones alig pár nappal az után lépett színpadra, hogy Barack Obama befejezte történelmi jelentőségű kubai látogatását, mely során 88 év után először utazott hivatalban lévő amerikai elnök a szigetországba. A diplomáciai esemény és a brit együttes ingyenes szabadtéri koncertje sokak szerint az ország nyitását jelzi a világra.
Kubában soha nem volt még ekkora volumenű könnyűzenei esemény, a nagyszabású koncertre rengeteg kubai és külföldi rajongó utazott Havannába. A kubai főváros Coliseo de la Ciudad Deportiva nevű arénájában és a körülötte lévő területeken összesen 1 millió rajongó hallgatta a koncertet, egy életre szóló élményt szerezve. A kirobbanó formában színpadra lépő Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood és Charlie Watts 18 dalt adott elő a hatalmas videófalakkal bővített színpadon.


The Rolling Stones: Havanna MoonFilm adatlap

Eredeti cím: The Rolling Stones: Havanna Moon
Mozibemutató (UK): 2016. szeptember 23.
Magyar cím és korhatár: The Rolling Stones: Havanna Moon (12)
Magyar mozibemutató: 2016. szeptember 23.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Koncertfilm, Zene
Rendező: Paul Dugdale
Forgatókönyvíró:
Szereplők: Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood, Charlie Watts
Filmstúdió: JA Digital
Magyar forgalmazó: Pannonia Entertainment


The Rolling Stones: Havanna Moon film képek


The Rolling Stones: Havanna Moon előzetes /trailer/The Rolling Stones: Havanna Moon film klipekThe Rolling Stones: Havanna Moon TV SpotKapcsolódó anyagok:


The Rolling Stones: Havanna Moon IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ