The Punisher: Dirty Laundry rövidfilm

12
630

megtorlo_thomas_jane2004-ben Thomas Jane főszereplésével készítette el a Lionsgate a Megtorló reboot-ot, ám a film óriási csalódást okozva a stúdiónak mindössze 33 milliós bevételt ért el – nemzetközi szinten 54 M -, azaz épphogy visszahozta a költségeket (Mentségére legyen mondva, A megtorló – Háborús övezet még nagyobbat hasalt).
8 évvel most Jane egy 10 perces rövidfilm erejéig visszatér Frank Castle, az önkényes igazságosztó szerepébe: a The Punsher: Dirty Laundry Phil Joanou rendezésében készült. és a Comic Con 2012-őn mutatták be szombaton. Thomas Janes egy rövid nyilatkozatot is tett a film kapcsán:
“Egy rajongói filmet szerettem volna készíteni a karakternek, amit mindig is imádtam, és akiben hittem: egy szerelmes levelet Frank Castle-nak és a rajongóinak. Hihetetlen tapasztalat, hogy mindenki, aki a projektben közreműködött, csak és kizárólag a móka kedvéért tette. Szórakozás volt az elejétől a végégig, reméljük, Frank barátai legalább akkora élvezettel nézik végig, mit amekkorával mi készítettük.”


The Punisher: Dirty Laundry rövidfilm12 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én nem tudom megnézni a videót 🙁
    De 2004-es Megtorló, Thomas Jane-nel és Dolph Lundgren-es is jó volt ráadásul Dolph Lundgren-es klasszikus darab.

  2. “kizárólag a móka kedvéért”

    Hasonló szellemben kellene filmet gyártani a filmgyárban! Bár ez lehetetlen 🙂

    És igen, a teli üveg JD ilyen kemény!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..