A mestergyilkos

27
1073

Arthur Bishop (Jason Statham) foglalkozását tekintve mestergyilkos – elit bérgyilkos, aki szigorú szabályok szerint éli életét, és egyedülálló képességekkel bír célpontjai nyom nélküli, tiszta kiiktatása területén. Csak a legfegyelmezettebb hidegvérű gyilkosok alkalmasak erre a munkakörre, ő pedig messze a legjobb még közülük is.
Amikor azonban mentorát és közeli barátját, Harry-t (Donald Sutherland) meggyilkolják, Bishop elveszti a hidegvérét. Soron következő küldetésével senki sem bízza meg – saját maga akarja megtalálni, és felelősségre vonni a gyilkosokat.
A feladat azonban tovább bonyolódik, amikor Harry fia, Steve (Ben Foster) is felbukkan, és arra kéri őt, hogy képezze ki, és segítsen neki bosszút állni apja gyilkosain. Bishop egész életében egyedül dolgozott, azonban régi jó barátja fiának nem tud hátat fordítani. A tanítványból azonban idővel halálos ellenfél válik… © filmtrailer.hu


A mestergyilkosFilm adatlap

Eredeti cím: The Mechanic
Bemutató (USA): 2011. január 28.
Magyar cím: A mestergyilkos
Magyar bemutató: 2011. április 7.
DVD megjelenés (HUN): 2011. szeptember 22.
Műfaj: Akció, Dráma, Thriller
Rendező: Simon West
Forgatókönyvírók: Karl Gajdusek
Szereplők: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Christa Campbell, Tony Goldwyn
Filmstúdió: CBS Films


A mestergyilkos /The Mechanic/ film képek:


A mestergyilkos magyar feliratos előzetes /Trailer, HUN/A mestergyilkos előzetes /Feature Trailer/A mestergyilkos film klipekA mestergyilkos TV SpotKapcsolódó anyagok:


A mestergyilkos IMDb adatlap


27 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jó persze nekem is kellene mind két film,de türelem filmet terem.

    Aki meg nem bír várni,az ő baja,én elhiszem,hogy csúsznak sőt valamelyik már meg se kell hogy jelenjen mert olyan “régi”,de osszátok be a filmeket,nem kell minden nap 2-3 filmet lesni.

    Egy diáknak van szabadideje,annál megértem,ha mindennap filmre vágyik,de egy felnőttnél?

  2. Hát mitmondjak tényleg igazad van,régen akár húsz évet is kellett várni eggyik-másikra,ahhoz képest ez a fél-egy év plusz szinte semmi.Remélem érted benne az iróniát.Csak akkor minek adnak ki sajtóközleményben havi megjelenési listát,ha azt úgyse tudják tartani.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..