Fehér pokol – magyar előzetessel

25
941

Ottway (Liam Neeson) és csapata épp leváltani készülnek egy olajfúró toronyban dolgozó társaikat, ám repülőgépük egy meghibásodás követően lezuhan az alaszkai vadonban. Több száz mérföldre elzárva minden civilizációtól a csontig hatoló hideg, az éhség és a szerencsétlenség során elszenvedett sérülések mellett egy további halálos fenyegetéssel kell szembenézniük: egy csapat mindenre elszánt, éhes farkassal, melyeknek épp a vadászterületére zuhantak le… © filmtrailer.hu


Fehér pokolFilm adatlap

Eredeti cím: The Grey
Bemutató (USA): 2012. január 27.
Magyar cím: Fehér pokol
Magyar bemutató: 2012. március 22.
DVD / Blu-ray megjelenés (HUN): 2012. július 22. / 2012. július 26.
Műfaj: Thriller, Kaland
Rendező: Joe Carnahan
Forgatókönyvíró: Joe Carnahan, Ian Mackenzie Jeffers
Szereplők: Liam Neeson, Frank Grillo, Dermot Mulroney, Dallas Roberts, Joe Anderson, James Badge Dale
Filmstúdió: Open Road Films


Fehér pokol film képek:


Fehér pokol magyar feliratos előzetes /trailer/:Fehér pokol Film klipekFehér pokol TV SpotKapcsolódó anyagok:


Fehér pokol IMDb adatlap


25 HOZZÁSZÓLÁS

  1. bemutato március,király ha igy haladunk cs fél évet fognak késni filmek,ezzel hogy ennyit késnek nem igazán javit mozik,helyzetén,már persze akit érdekel.

    na de most komolyan,mire m.o moziba kerül,bármi,addigra blu ray,dvd (külföldi) szépen megjelenik,igy is sz@rba vannak téka má sehol,hát nem tom,de ennyit csusztattni okos dolog.

  2. bemutato március,király ha igy haladunk csak fél évet fognak késni filmek,ezzel nem igazán javit mozik,helyzetén,már persze akit érdekel.

    na de most komolyan,mire m.o moziba kerül,bármi,addigra blu ray,dvd (külföldi) szépen megjelenik,igy is sz@rba vannak téka má sehol,hát nem tom,de ennyit csusztattni okos dolog?

  3. Isu: nem nem szenzációs nagyon rossz vége lett…. kb 7 percet kell várni a szereposztás után hogy megtudjuk mi lett a végeredmény ….a leges legvégén 6-7 másodpercet mutat hogy a mi lett…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.