Testről és lélekről – film adatlap, előzetes

0
332

Tartalom: Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?

Testről és lélekrőlFilm adatlap

Magyar cím és korhatár: Testről és lélekről (16)
Magyar bemutató: 2017. március 2.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma, Művészfilm
Rendező: Enyedi Ildikó
Forgatókönyvíró: Enyedi Ildikó
Szereplők: Borbély Alexandra, Morcsányi Géza, Békés Itala, Jordán Tamás, Mácsai Pál, Tenki Réka, Schneider Zoltán, Nagy Ervin
Filmstúdió: Inforg-M&M Film
Magyar forgalmazó: Mozinet


Testről és lélekről mozifilm képek
Testről és lélekről előzetes /trailer/Testről és lélekről film klipTestről és lélekről TV SpotKapcsolódó anyagok:


Testről és lélekről IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..