Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben – magyar előzetessel

5
555

Egy szerencsés zűrzavarnak köszönhetően Tadre, a mindig álmodozó kőművesre esik a választás: őt küldik egy perui felfedezőútra. Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében Tadnek kell beugrania régész barátja helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Tad nekivág élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt, hogy megmentse ellensége karmai elől a várost és kincstárát. Útján végig kíséri Sarah, a bátor es mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan hő társa, Jeff, a kutyus.


Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-benFilm adatlap

Eredeti cím: Las aventuras de Tadeo Jones
Mozibemutató (Spanyol): 2012. augusztus 31.
Magyar cím és korhatár: Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben (6)
Magyar bemutató: 2013. április 18.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Animációs, Rajzfilm, Vígjáték, Családi,
Rendező: Enrique Gato
Forgatókönyvíró: Verónica Fernández, Jordi Gasull
Szereplők: Meritxell Ané, Óscar Barberán, Carles Canut, Fiona Glascott, Adam James, Miguel Ángel Jenner
Filmstúdió:


Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben képek
Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben magyar előzetes /trailer/Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben TV SpotTad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben film klipKapcsolódó anyagok:


Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben IMDB adatlap


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Durden: Akartam is mondani, hogy olyan Tomb Raider-es feelingje van, de vajon a Ted Jones-t honnan mintázták? Régész, jó kis kalapja van… mintha csak Indiana Jones-t látnám 🙂

    Ezeket leszámítva szerintem nem lesz ez rossz 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..