Szörnyen boldog család – szinkronos előzetessel

2
1596

Tartalom: Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. A családnak össze kell fognia és a fél világon át üldöznie kell a boszorkányt, hogy fordítsa vissza az átkot. A szokatlan kaland során Wishbonék jónéhány igazi szörnnyel is megküzdenek, nem utolsósorban az ellenállhatatlanul elbűvölő Drakula gróffal, aki halhatatlan szerelmével üldözi Emmát.
Nos, a családi boldogság felé vezető út tele van buktatókkal és éles kanyarokkal, vagy inkább mondjuk úgy, hogy éles fogakkal…


Szörnyen boldog családFilm adatlap

Eredeti cím: Happy Family
Mozibemutató (Német): 2017. augusztus 24.
Magyar cím és korhatár: Szörnyen boldog család (6)
Magyar bemutató: 2017. november 2.
DVD megjelenés (HUN): 2018. június 8.
Műfaj: 3D, Animáció, Családi, Vígjáték
Rendező: Holger Tappe
Forgatókönyvíró: David Safier (könyv), Catharina Junk, Benedikt Niemann, Kirstie Falkous , Jens Benecke, Matthias Parchettka
Szinkronhangok (eredeti): Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost, Jessica Brown Findlay, Celia Imrie
Filmstúdió: Ambient Entertainment GmbH
Magyar forgalmazó: Big Bang Média


Szörnyen boldog család mozifilm képek
Szörnyen boldog család magyar szinkronos előzetes /trailer/Szörnyen boldog család film klipSzörnyen boldog család mozifilm TV SpotKapcsolódó anyagok:


Szörnyen boldog család IMDB adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..