Szerelem – Gaspar Noé új filmje 3D-ben

5
7346

Murhpy és Electra határtalanul szeretik egymást. Szerelmükben az örömszerzés minden formája szóba kerül, amellyel a másik felet kielégíthetik. Egy napon a végső vágyak között szóba kerül egy harmadik fél bevonása. A szomszédba költöző Omival a végső fantázia is megvalósul. Később azonban Omi terhes lesz Murphy-től, s úgy döntenek, megtartják a gyereket. Murphy és Electra szerelme így annak ellenére kisiklik, hogy korábban úgy tűnt, semmi nem állhat útjukba.


SzerelemFilm adatlap

Eredeti cím: Love
Mozibemutató (Francia): 2015. július 15.
Magyar cím és korhatár: Szerelem (18)
Magyar bemutató: 2015. szeptember 24.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma, Romantikus
Rendező: Gaspar Noé
Forgatókönyvíró: Gaspar Noé
Szereplők: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin, Gaspar Noé
Filmstúdió: Les Cinémas de la Zone
Magyar forgalmazó: Vertigo Media


Szerelem film képek
Szerelem magyar feliratos előzetes /trailer/Szerelem film klipSzerelem TV SpotKapcsolódó anyagok:


Szerelem IMDB adatlap


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Miki: Láttál tőle már valamit? Az Enter the Void-ban elképesztő filmtechnikai megoldásokkal él, s bár különösebben nem vonzott a film témája (egy drogos szemszögéből mutatja be az eseményeket), menthetetlenül magába szippantott (hogy stílszerű legyek!), s szinte észrevétlenül elillant a film közel három órája… Bizarr volt? Igen. Itt-ott morbid is, de az a közeg, amit bemutatott, sajnos ilyen, és ő ezt kendőzetlenül láttatta. Ja, hogy ettől felfordul egyesek gyomra? Igen, a valóság sokszor ilyen. Gyomorforgató! Illetve még ez sem igaz! A valóság csak úgy van, s ki milyen szubjektív szűrőn keresztül nézi, olyannak éli meg…
    A nimfomániásról is mindenki azt gondolta az előzetes alapján, hogy na, ebben végig kefélni fognak, és slussz, s aztán – aki megnézte, tudja – egyáltalán nem erről szól a film, értékes és tartalmas alkotás, meglepően érdekes filozófiai eszmefuttatásokkal, s kevésbé művészfilmes, mint mondjuk Trier másik filmje, a számomra (!!!) is nézhetetlen Antikrisztus.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ