Száva – a szív harcosa – szinkronos előzetessel

0
3551

Egy távoli vidéken egy kis erdei faluban éldegél Száva, a 10 éves fiúcska az édesanyjával. A vidék egykor a fehér farkasok védelme alatt állt, de mikor az állatok az emberek ellen fordultak, egy varázsló átokkal sújtotta őket, amit csak egy hős lovag tud megtörni. Egy nap hiénák támadnak a lakókra, de a vakmerő Szávának sikerül elmenekülnie a vadonba. Itt találkozik az utolsó farkassal, Hómancs, aki szerint a hegyekben élő hatalmas erejű varázsló egyik rettenthetetlen harcosa képes lenne megmenteni Száva faluját és kiszabadítani a foglyul ejtett lakókat, köztük a fiú édesanyját is.
Száva és Hómancs elindulnak, hogy megtalálják a lovagot, ám ehhez keresztül kell verekedniük magukat a gonosz három fejű majomkirálynő, Mama Jozee hadseregén. Izgalmas útjuk során új társakra lelnek a vicces, rózsaszínű teremtmény, Pöfi és a elvarázsolt francia báró, Puszedli személyében. Mindannyiukat egy cél vezérli: hogy segítséget kérjenek a varázslótól. A barátok ráébrednek, hogy együtt olyan erő birtokában vannak, amivel képesek legyőzni bármilyen gonosz hatalmat. Mindeközben Száva is felfedezi önmagábán azt az elszánt, bátor lovagot, aki megmentheti az egész világot. Mert ha teljes szívéből hisz a győzelemben, semmi sem állíthatja meg.


Száva – a szív harcosaFilm adatlap

Eredeti cím: Savva
Mozibemutató (Orosz): 2015. december 17
Magyar cím és korhatár: Száva – a szív harcosa (6)
Magyar bemutató: 2015. december 17.
DVD megjelenés (HUN): 2016. április 27.
Műfaj: Animációs, Kaland, Családi, Rajzfilm
Rendező: Maksim Fadeev
Forgatókönyvíró: Aleksandr Chistyakov, Maksim Fadeev,
Magyar szinkron: Pál Dániel, F. Nagy Erika, Vida Péter, Zöld Csaba, Sebestyén András, Csomor Csilla, Szokol Péter
Filmstúdió: Glukoza Production
Magyar forgalmazó: Freeman Film


Száva – a szív harcosa film képekSzáva – a szív harcosa előzetes /trailer/Száva – a szív harcosa film klipekSzáva – a szív harcosa TV SpotKapcsolódó anyagok:


Száva – a szív harcosa IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ