Star Wars I: Baljós árnyak 3D

14
748

A Saga, ahogyan még nem láthattuk! George Lucas jóvoltából a jövőben az összes részt megtekinthetjük újra a nagyvásznon immár 3D-ben is, február 9-én kezdve az első résszel.
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban… Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban. A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét heves viták övezik. A kapzsi Kereskedelmi Szövetség úgy próbálja elérni célját, hogy felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo bolygót. Míg a Köztársaság Szenátusában véget nem érő szócsaták zajlanak az aggasztó eseményekről, a Főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság őrzőit, hogy oldják meg a konfliktust… A fantasztikus sikerű, legendás filmeposz első része megújulva, az új évezred technikájának köszönhetően szemkápráztató látvánnyal, 3D-ben tér vissza a mozikba. (Forrás: InterCom)
13 év telt el az első rész és 35 év a 4. rész forgatása óta… elképesztő ez az időtávlat, és még lehengerlőbb, hogy a franchise él, mi több, virul, népszerűsége töretlen. Hogy a sokak által csak “parasztvakításnak” beállított 3D mennyi vonzerőt nyújt, meglátjuk, az igazi Star Wars rajongók úgyis ott fognak sorban állni február 9-étől popcorn-os zacskókkal felszerelkezve a mozi bejáratánál.


Star Wars I: Baljós árnyak 3DFilm adatlap

Eredeti cím: Star Wars: Episode I – The Phantom Menace
Bemutató (Belgium): 2012. február 8. (3D-s)
Magyar cím: Star Wars I. rész: Baljós árnyak 3D
Magyar bemutató: 2012. február 9. (3D-s)
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Sci-fi, Fantasy
Rendező: George Lucas
Forgatókönyvíró: George Lucas
Szereplők: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman, Jake Lloyd, Ian McDiarmid, Samuel L. Jackson
Filmstúdió: Lucasfilm


Star Wars I: Baljós árnyak 3D film képek:
Star Wars I: Baljós árnyak 3D magyar nyelvű előzetes /trailer/Star Wars I: Baljós árnyak 3D TV SpotStar Wars I: Baljós árnyak 3D film klipKapcsolódó anyagok:


Star Wars I: Baljós árnyak 3D IMDB adatlap


14 HOZZÁSZÓLÁS

    • Érdekességképpen: az ifjú Ani-t játszó Jake Lloyd idén lesz 23 éves, és nem sokkal a Baljós árnyak után abba is hagyta a filmezést. A gyerekből férfi lesz, ennyit tesz 13 év…

  1. Még, hogy 9-étől fognak ott állni 🙂 Az Arénában ebben a pillanatban fut a stáblista a “premier” vetítésen, és mikor én nagy nehézségek árán 9 óra munka után eljöttem, már ott tobzódott a nép rohamosztagosnak és Darth Maul-nak öltözve. Szerintem sokan kíváncsiak lesznek rá, többek közt én is pedig nem vagyok nagy fan. De egy kultuszról beszélünk ami először megy 3D-ben, igaz ez még nem az igazi, majd a 4-5-6 lesz az 😀

  2. A filmet én is szeretem, és pont. Viszont most csak a hangzatosnak már semmiképp nem mondható 3D miatt nem fogom megnézni, az én pénzemet nem kapják meg. 😀 Egyébként meg a visszhang alapján egyáltalán nem eszközöltek a filmen annyit, hogy értelme legyen újra kifizetni, vagy értelme legyen egyáltalán elbattyogni a moziig.

  3. Tegnap megnéztem. Ha nem lennék SW fanatik, akkor kirohantam volna a vetítésről. Vicc a 3D, vagy csak a régi kópiát tették be nem tudom, de semmi 3D élmény nem volt benne. Nagyon szomorú voltam. Azért a régi trilógiát nagyon várom ismét a moziba megnézni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..