Sorsvonalak – Poszter és első előzetes

11
521

Úgy néz ki, hosszú nyűglődése után végre fel is tud mutatni valamit a készülő sci-fi/fantasy film, amely Philip K. Dick – vagy Gotham City? – világát idézi. Ráadásul 3D-ben, ebben is nőjünk fel a nagyokhoz! Az előzetesét látva, a készítők nem apróztak, szinte el sem hisszük, de bizony magyar produkciót látunk! Rendezője Hatvani Balázs, a főbb szerepekben Dörner György, Kerekes József, Viczián Ottó, Bárd Noémi Polli, Rudolf Péter és még sokan mások láthatók. De ne feledkezzünk meg a nagyágyúról sem, Mark Hamill érces hangján narrálja a dolgokat.

Tartalom: Sötét felhők gyülekeznek a hatalmas, zakatoló metropolisz, Thelomeris felett, amelynek senki nem ismeri a múltját, vagy a jövőjét. Fellegekbe vesző tornyai, épületeket átívelő, zsúfolt hidai mellett eltörpülnek a polgárok, akik itt élik szürke mindennapjaikat. Azért dolgoznak, hogy a város zakatoló mozgatórugója, az óragyár zavartalanul működhessen, és növekedjen. A központban egy hatalmas, fekete épület magasodik, az Óratorony ahonnan a több ezer időmérő szerkezet gyártását és termelését irányítják. A főhős (Dörner György) a város legbefolyásosabb embere, aki a gigászi óratorony tulajdonosaként a hatalom legfőbb birtokosa. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a vállalat minél nagyobbra növekedjen, nem törődve a városlakók vágyaival, akiknek élete szinte már összeforrt az újabb és újabb órák gyártásával. Azonban úgy tűnik, adódhatnak olyan események, amelyeket még ő maga sem vonhat az irányítása alá. Felesége (Bárd Noémi), az egyetlen, akit valaha közel engedett magához, hirtelen halálos beteg lesz. Egyetlen esélye van, ha szembeszáll az Idővel, és megpróbálja megállítani. Ebben csak egyetlen titokzatos személy, Stranger (Mark Hamill) lehet a segítségére, aki lehetőséget kínál a végzet megmásítására, így a haldokló feleség megmentésére, összekötve a múltat és a jövőt. A sors azonban rosszul tűri, ha szembeszállnak vele… /Forrás: Wikipédia/


Sorsvonalak /Thelomeris/ képek:
Sorsvonalak /Thelomeris/ trailer:


11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én csak ámultam a trailer láttán. Nagyon lenyűgöző film lesz, méghozzá magyar film. A város kiköpött Gotham City. A tarilerben mikor a várost mutatták azt vártam melyik torony tetején jelenik meg Batman. Nem jelent meg, sebaj. Ott van helyette Rudolf Péter, Kerekes József és a többi magyar színész. Szerintem egy ilyen filmben felérnek Batmannal 🙂

  2. hátha végre sikerül összedobni egy versenyképes magyar filmet 😀 … most bizony megvan rá az esély! 😀 kiváncsian várom a teljes hosszúságú előzetest!

  3. Nofene, még a végén a hosszú hányadtatások után összejön egy épkézláb magyar produkció?! Mindenesetre a trailer nem vette el a kedvemet (ami hazai film lévén nagy szó!), sőt a remek látványvilága egyenesen megfogott. Reméljük a legjobbakat, kíváncsain várom a fejleményeket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..