Sorsügynökség /The Adjustment Bureau/

2
4966

Philip K. Dick, a Szárnyas fejvadász és a Különvélemény írójának egy újabb regénye került feldolgozásra, George Nolfi (Bourne Ultimatum) forgatókönyvével és rendezésében, Matt Damon főszereplésével.
David Norris (Damon) ambiciózus politikus, aki egy hajszálra van karrierje tetőpontjától, ami nem más, mintegy biztos szék a szenátusbam. Amikor azonban megismerkedik és beleszeret egy gyönyörű balett-táncosba, Elise Sellasba (Emily Blunt), titokzatos erők fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert.
David megtudja, hogy a magával a sors ügynökeivel szállt szembe, a Helyreigazító Iroda emberivel, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat… vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.


Sorsügynökség /The Adjustment Bureau/Film adatlap

Eredeti cím: The Adjustment Bureau
Bemutató (USA): 2011. március 4.
Magyar cím: Sorsügynökség
Magyar bemutató: 2011. március 31.
DVD és Blu-Ray megjelenés (HUN): 2011. augusztus 11. / 2016. február 3.
Műfaj: Akció, Sci-fi, Thriller
Rendező: George Nolfi
Forgatókönyvíró: George Nolfi, Philip K. Dick (regény)
Szereplők: Matt Damon, Emily Blunt, Anthony Mackie, John Slattery, Shohreh Aghdashloo, Michael Kelly, Terence Stamp
Filmstúdió: Universal Pictures


Sorsügynökség /The Adjustment Bureau/ film képek:
Sorsügynökség /The Adjustment Bureau/ magyar feliratos előzetes /Trailer, HUN/Sorsügynökség /The Adjustment Bureau/ előzetes /Trailer, HQ-HD/Sorsügynökség /The Adjustment Bureau/ film klipekSorsügynökség /The Adjustment Bureau/ TV SpotKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.