Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás 3D – trailerrel (18+)

17
446

Heather Mason (Adelaide Clemens) és édesapja (Sean Bean) folyamatos mozgásban van, mindig egyetlen lépéssel a nyomukban loholó sötét erők előtt, melyek az életüket fenyegetik. A tragédia épp Heather 18. születésnapján üt be: egy rémálmokkal teli éjszaka után Heather édesapjának nyoma veszik, ő pedig ráébred, hogy nem az, akinek gondolja magát. A felfedezés nyomán egyre mélyebbre hatol a démoni világba, ami azzal fenyegeti, hogy örökre csapdába eshet Silent Hill-ben. © filmtrailer.hu


Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás 3DFilm adatlap

Eredeti cím: Silent Hill: Revelation 3D
Mozibemutató (USA): 2012. október 16.
Magyar cím és korhatár: Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás 3D (18+)
Magyar bemutató: 2012. november 1.
DVD megjelenés (HUN): 2014. május 7.
Műfaj: Horror, Thriller
Rendező: Michael J. Bassett
Forgatókönyvíró: Michael J. Bassett
Szereplők: Adelaide Clemens, Kit Harington, Radha Mitchell, Sean Bean, Deborah Kara Unger, Carrie-Anne Moss, Malcolm McDowell
Filmstúdió: Open Road Films


Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás 3D képekSilent Hill 2: Kinyilatkoztatás 3D magyar feliratos előzetes /trailer/Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás 3D film klipSilent Hill 2: Kinyilatkoztatás 3D TV SpotKapcsolódó anyagok:


Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás 3D IMDB adatlap


17 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A játékokat annyira nem ismerem, de az első film nagyon bejött, elsősorban az elképesztően egyedi hangulata miatt, ami a képi világon kívül elsősorban a zenének és zajoknak köszönhető, amely az eredeti játék zenéjét is készítő Akira Yamaoka nevéhez fűződik. Ha jól tudom, a második részhez is őt kérték fel. Mindenképpen lesz belőle kritika.

  2. A játékkal sosem játszottam, de aki igen, az felvilágosíthatna: Sean Bean most ugyanazt a szerepet játssza, mint az első részben? Csak mert ott a saját lánya ott ragadt abban a démondimenzióban. Mellesleg a trailer jól néz ki, szerintem a Silent Hill a vállalható videojátékból készült filmek közé tartozik, amiből elég kevés van. A szörnyek külseje totál beteg, a film után szerintem senkinek sem lesz kedve ápolónős szerepjátékhoz a barátnőjével. 😛 A főszereplő csaj meg tök úgy néz ki, mint Michelle Williams fiatalabb korában.

  3. Ha a film hozza azt amit ez az előzetes, akkor biztos nem maradok le sokról. Már az első része is unalmas, és erőltetett volt. Tipikusan mint a RE filmek. Magasról tojnak az eredeti koncepcióra, csak eladják a játék nevén, hogy majd a sok rajongó elmegy és megnézi.
    Ettől még nem lesznek ezek a filmek nézhetetlenek (mondjuk vannak ilyenek is), de semmit sem adnak vissza a játék hangulatából, márpedig egy Silent Hill játéknak nagyon erős hangulata volt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ