Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték – trailerrel

28
495

Bárhol is legyen, eddig mindig Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) volt a legokosabb ember a helységben… idáig. Egy új bűnöző lángelme bukkant fel, Moriarty professzor (Jared Harris) pedig nem csupán intellektuálisan méltó ellenfele Holmes-nak, de ördögi gonoszsága a lelkiismeret teljes hiányával párosulva komoly előnyt biztosít számára a híres detektívvel szemben. Amikor Ausztria koronás hercegét holtan találják, minden bizonyíték öngyilkosságra utal. Sherlock Holmes azonban rájön, hogy a herceget meggyilkolták, és halála csupán egy nagyobb, sokkal baljóslatúbb esemény előfutára, mely mögött Moriarty professzor áll. Holmes egészen egy illegális férfiklubig követi a nyomokat, ahol testvérével, Mycroft Holmes-szal (Stephen Fry) és Dr. Watson-nal (Jude Law) fut össze. Itt talál rá egy cigány jósnő, Sim is (Noomi Rapace) is, aki látnoki képességei miatt könnyen lehet, hogy a következő áldozat lesz. A nyomozás egyre veszélyesebbé válik, és Holmes kis csapata hiába utazza be a fél kontinenst, Moriarty, úgy tűnik, mindig egy lépéssel előttük jár… © filmtrailer.hu


 Sherlock Holmes 2. - ÁrnyjátékFilm adatlap

Eredeti cím: Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Bemutató (UK): 2011. december 16.
Magyar cím: Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték
Magyar bemutató: 2012. január 5.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2012. május 9.
Műfaj: Akció, Bűnügyi, Thriller, Kaland
Rendező: Guy Ritchie
Forgatókönyvíró: Kieran Mulroney, Michele Mulroney
Szereplők: Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Jared Harris, Eddie Marsan, Stephen Fry, Gilles Lellouche
Filmstúdió: Warner Bros Pictures


Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték film képek:


Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték magyar szinkronos előzetesSherlock Holmes 2. – Árnyjáték TV SpotSherlock Holmes 2. – Árnyjáték film klipKapcsolódó anyagok:


Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték IMDb adatlap


28 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Fantasztikus lesz. Látvány és akció lesz bőven és poénos beszólásokból sem lesz hiány azt már látom. Olyan király lesz mint az első szerintem, csak a történet és a karakterek változnak egy kicsit. Várom.

 2. Nem kaptam én fel a vizet,de aki otthon van a filmek terén,tudja mi fán terem az alma.
  Idővel úgy is felkerül az oldalra is a szinkronos előzetes és láthatja a közönség itt is.

 3. Az első rész meglepően jóra sikeredett, úgy néz ki ez is jó mozgalmas lesz. Robert Downey-nak nagyon áll a szerep, mitha csak rá írták volna, és csatlakozaik a gárdához Fry is, aki amúszint remek komikus. Úgy látom megint lesznek szép lassításos jelenetek, az elsőben is egy olyan jelenet a kedvencem.

 4. Én hétvégén néztem a moziban 🙂 Szerintem jó kis film lett, kár hogy még vagy 5 hónapot nem fogom látni, mert gondolom a DvD megjelenés valamikor május júniusban várható…

 5. Nem volt rossz.Szerintem ugyanolyan intenzív és csak annyira kidolgozott történettel rendelkezik,mint az első.Nagyjából ugyanazon a szinten mozog.7 pontos nálam.

 6. Ma néztem meg az első részt is. Ha az első 10/10 volt nekem akkor ez 11/10.
  Ilyen jó első rész után, hasonlóra, vagy rosszabbra számítottam, de jobbra semmiképpen sem. A vége nagyon tetszett, így egy kicsit utána jártam.. Harmadik rész 2014-re van datálva, korrekt.
  Mindenkinek ajánlom! 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ